"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

100 dies de gestió a Pollença.

psm-pollenca | 06 Octubre, 2015 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui un article del nostre regidor, Tomeu Cifre (Urbanisme, Medi Ambient i Noves Tecnologies):

 

Faig l'escrit quan ja potser en fa 110, fet que ja dona a entendre quina ha estat la dinàmica d'aquest començament de legislatura pels que som a l'equip de govern que va sortir de les passades eleccions: la feina.

Han estat cent dies molt intensos, en els que no hem gaudit del benefici del temps de gràcia que es sol atorgat als nous governs. Ja des dels primers dies hem hagut de treballar amb el renou de la crítica enrevoltant-nos, fet que no ens preocupa, però que de vegades sí que sorprèn. 100 dies que han coincidit amb l'estiu amb tot el que això suposa: festes als tres nuclis, actes molt sovint, períodes de vacances, alta necessitt de molts serveis...

Un hagués volgut començar, ja des del minut 1, a treballar en dur a la pràctica el programa electoral. Al cap i a la fi és per això que ens presentàrem, no? Dons malauradament la realitat que et trobes el primer dia que pots posar a treballar és ben diferent. Allò al que primer has de dedicar els esforços és a resoldre problemes aparcats de l'anterior legislatura, alguns fins i tot amb anys a d'abandonament. Me'n venen al cap alguns, lògicament més relacionats amb les àrees que m'ha tocat gestionar: El Pla General i el Catàleg de Patrimoni estancats i al·legacions sense resoldre, el problemes de Formentor amb el Pla General anul·lat, tota la polèmica heretada entorn a Villa Cortina, una àrea com la d'Urbanisme en la que ens trobàrem sense cap dels tres arquitectes que hi havia abans i sense que ningú s'hagués preocupat de tenir una borsa d'interins activa, el Centre de Turisme Ornitològic de la Gola amb la licitació sense tramitar, l'abandonament de la carretera de Cala Carbó fins a punts preocupants, la ocupació de via pública d'enguany concedida incomplint l'ordenança i amb un important deute sense cobrar, la neteja viària amb un contracte anul·lat pels tribunals, obres sense acabar com les de Ca les Munnares, el Poliesportiu del Moll o el Miquel Capllonch...I com aquests en trobaríem a cada àrea d'assumptes pendents.

I en paral·lel, com he dit, intentant posar en marxa el programa electoral: dotar del personal que les àrees necessiten (n'hi ha prou amb visitar l'apartat d'oposicions de la web municipal per veure la quantitat de convocatòries que estan en procés), dotar de material al personal per tal que puguin ser més productius i agilitar el tràmits, posar fil a l'agulla dels diferents projectes que volem impulsar (la millora de la peatonalització, els projectes per les entrades del poble, el pla integral per Cala Sant Vicenç, la Peixeteria, el Capitol, la tercera fase per acabar la Urbanització de Gommar...), una millor gestió de les platges amb un nou plec pels propers anys... tot això intentant implicar als ciutadans, ja sigui a través d'associacions o a nivell particular com ja s'ha fet amb reunions de festes o fires.

També s'ha de dir que de la mateixa manera que la crítica hi ha estat, i l'acceptam encara que de vegades sigui sorprenent que es critiquin fets que encara no s'han pogut modificar i que qui els ha posat en marxa son els mateixos que els critiquen; però també em trobat una gran comprensió per part dels ciutadans que son ben conscients que gestionar un ajuntament com el de Pollença no és tasca fàcil i que canviar dinàmiques imposades des de fa anys no és cosa de quatre dies.

La feina és molta però les ganes de fer-la també. Tenim el compromís de estar a l'alçada de la confiança que ens dipositaren els ciutadans però també volem que aquesta implicació dels ciutadans sigui constant i continua, cercant la manera d'escoltar directament la veu de la gent durant els quatre anys de la legislatura.

Després de l'etapa estiuenca comença un hivern on tots aquests projectes s'han d'anar tornant en realitats. Tot i els sovint farragosos tràmits que qualsevol actuació municipal du, els canvis pràctics s'han de veure perquè ens varem presentar per transformar a millor la manera de viure al nostre poble. Pensam que això és possible amb aquests primers cent dies hem pogut constatar que hi ha equip de feina per que així sigui.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb