"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El Govern demanarà a la Unió Europea impedir les prospeccions petrolíferes.

psm-pollenca | 21 Juny, 2016 09:14 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, han signat un conveni de col·laboració entre el Centre Balears Europa (CBE) i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

A través d’aquest conveni l’oficina de Brussel·les del CBE oferirà suport tècnic a la Conselleria durant el segon semestre de 2016, quan el Govern de les Illes Balears assumirà la coordinació de les reunions de ministres de Medi Ambient del Consell de la Unió Europea, en representació de totes les comunitats autònomes de l’Estat.

Des de dia 1 de juny, i continuant el compromís del Centre Balears Europa per a la formació de les persones joves de les Illes Balears en matèries europees, s’han incorporat a aquest organisme dues noves becàries, Ruth Vázquez i Marta Ferriol. Una d’elles es dedicarà plenament al suport de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca des de l’oficina de Brussel·les.

 

El vicepresident Barceló ha afirmat: “Volem deixar palès d’aquesta manera, la voluntat d’aquest Govern en treballar coordinadament i sumar tots els esforços possibles per tal de continuar defensant els interessos de les Illes Balears davant les institucions europees”.

Per la seva banda, el conseller Vidal ha destacat que el Govern aprofitarà la coordinació dels consells de ministres de Medi Ambient del Consell de la Unió Europea per introduir en l’agenda europea temes d’interès per les Illes Balears: “Deixarem clar a Europa que no volem les prospeccions petrolíferes a la Mediterrània, que Xarxa Natura és molt important, i que ha de venir dotada econòmicament, i plantejarem la necessitat de compensar la insularitat, entre altres qüestions mediambientals d’interès per a la ciutadania”.

Comentaris

 

Molt b

beticaembalaje.com/ | 27/06/2016, 10:52

ànim!

 

Molt b

Toni | 23/06/2016, 16:07

Sort i ànim

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb