"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

L’IMAS destina 1,1 milions d’euros a activitats de suport a l’habitatge per a persones amb discapacitat intel•lectual.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2016 08:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El departament insular gestionat per MÉS per Mallorca ha posat en marxa aquesta convocatòria de subvencions per a entitats adreçada a serveis de caràcter socioeducatiu més que assistencial.

La consellera de Benestar i drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha anunciat la convocatòria d’ajudes econòmiques per a entitats que duen a terme activitats de suport a l’habitatge per a persones amb discapacitat intel•lectual durant el 2016.

En aquest sentit, la consellera de MÉS per Mallorca ha assegurat que l’’import màxim que l’IMAS destinarà a aquesta convocatòria és de 1.098.263,66 euros i va adreçada a serveis de caràcter socioeducatiu més que assistencial.

 

Les activitats de suport a l’habitatge formen part de serveis socioeducatius que ofereixen orientació i suport a les persones amb discapacitat i necessitats de suport que viuen soles, en parella o conviuen amb altres persones amb discapacitat, dependència o problemes greus de salut. Es tracta d’activitats dinàmiques i flexibles, adaptades a les necessitats de cada persona en concret.

A diferència del serveis d’atenció domiciliària, aquest és un servei de caràcter socioeducatiu més que assistencial, i són activitats dirigides exclusivament a persones que poden millorar la seva autonomia per a la vida mitjançant els suports adequats.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb