"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

IMAS i Govern signen un conveni per finançar residencies i centres de dia.

psm-pollenca | 09 Agost, 2016 08:53 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La consellera de Serveis Socials del Govern i la presidenta de l’IMAS han signat l’acord per garantir el funcionament de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

 

La Consellera de Serveis Socials del Govern, Fina Santiago, i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) Margalida Puigserver, han signat avui migdia el conveni per garantir el manteniment i funcionament de les places residencials i de centres de dia que gestiona el Consell de Mallorca per l’any 2016.

Amb aquest conveni la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació destinarà un total de 13.994.400,90 euros a finançar 838 places que s’inclouen en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, una dotació que augmenta un 17 per cent respecte a l’any 2015. D’aquestes 838 places destinades a persones en situació de dependència, 778 corresponen a residències i 60 a centres de dia.

 

A més d’incrementar-se la dotació econòmica del conveni, també s’ha augmentat el nombre de places residencials concertades, ja que s’han incorporat les places corresponents a les residències de Pollença i Sant Joan, que passen a ser gestionades per l’IMAS.

El conveni comprèn el manteniment i funcionament de les places concertades gestionades per l’IMAS a les residències Crist Rei d’Inca (86 places), Santanyí (86 places), Manacor (94 places), Costa d’en Blanes a Calvià (78 places), Montuïri (88 places), Marratxí (60 places), Capdepera (86 places), i Can Picafort (56 places). Així mateix s’incorporen al conveni 72 places de la residència de Pollença i 72 places de la residència de Sant Joan. El conveni també inclou el finançament de 30 places al centre de dia de Vilafranca de Bonany i 30 places al centre de dia Mente 2.

Les places a residències van destinades a persones majors amb el reconeixement de la situació de dependència de grau II i III, dels graus I,II i III en el cas dels centres de dia.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb