"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Campomar: "El contracte únic és un engany. En lloc de crear treball indefinit, tot seria precari".

psm-pollenca | 06 Setembre, 2016 09:23 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

MÉS presenta una PNL per rebutjar aquesta proposta de Ciutadans que remataria la qualitat del mercat laboral de les Illes Balears, ja altament precaritzat.

  La diputada ecosobiranista Joana Aina Campomar, juntament amb el diputat Antoni Reus han registrat avui una Proposició No de Llei, on s’insta al Parlament a rebutjar el contracte únic com a fórmula perjudicial per als treballadors, "És essencial que el Parlament es posicioni davant d’aquesta nova amenaça", ha assegurat Campomar qui ha incidit en la situació d’inestabilitat laboral que pateixen molts homes i dones. La PNL també demana al Govern de l’Estat i al Congrés que deroguin la reforma laboral del Partit Popular del 2012.

"MÉS per Mallorca rebutja el contracte únic que proposa ciutadans perquè creiem que és un engany. Disfressa la possibilitat que tots els treballadors passin a indefinits quan en realitat, tots els treballadors passarien a ser temporals amb una alta precarietat", ha assenyalat avui Campomar, qui també ha alertat de les negatives conseqüències que pot tenir aquest tipus de contracte a les Illes Balears. "Creiem que aquesta proposta el que faria seria rematar el que queda de qualitat de treball a les nostres Illes, que realment ja sofreix molta precarietat. El que significa molt de sofriment per als nostres treballadors i per a les nostres famílies".


 

 

Campomar ha criticat que PP i Ciutadans diguin que aquest tipus de contractació millorarà el mercat laboral quan permetria que les indemnitzacions fossin a cost zero i "hi ha el perill de generalitzar l’acomiadament sense causa justificada". Alhora també hi ha el risc que aquest complement salarial del contracte únic per als sous baixos podria ser utilitzar per a alguns empresaris per abaixar els sous. "Aquesta renda no ha de tenir aquests caire que només beneficia als empresaris, hauria de mirar com la Renda Social que hem promogut aquí a les Illes per la situació socioeconòmica de les famílies".

Campomar ha criticat la falta de definició de la proposta, però sobretot ha incidit en els seus efectes negatius no només en relació a la qualitat de feina, sinó també en la percepció de la realitat laboral "Hem de ser contundents i dir que no al contracte únic que també permetrà encobrir les estadístiques, ja que no existiran diferències entre temporals i indefinits".

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb