"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS fa una crida per obrir un front judicial davant els incompliments de Madrid.

psm-pollenca | 25 Octubre, 2016 09:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els partits polítics amb representació parlamentària s’ha reunit avui al Consolat de la Mar, amb la presidenta Francina Armengol per parlar de com actuar davant els incompliments reiterats del govern espanyol dels acords establerts amb les Illes Balears. Davant aquesta qüestió MÉS per Mallorca proposa que la posició del govern de la CAIB de decència hauria d’anar acompanyada d’un gran front comú social i polític en defensa dels interessos dels illencs i del compliment del principi d’igualtat constitucional. Segons ha explicat el seu portaveu David Abril es tracta de traslladar aquesta situació al carrer, tal com ha fet la plataforma d’entitats que reivindica un finançament just. "Això s’hauria de liderar des del govern", diu Abril.
 
 

Via judicial

Al parer de MÉS per Mallorca, i si no hi ha canvis pel que fa a l’actitud del govern d’Espanya, el govern autonòmic hauria d’emprar la via judicial pel que fa als reiterats incompliments de l’administració central en diferents fronts. Un cas evident són els Convenis, com el de Carreteres. Avui mateix s’ha publicat que l’Estat no abonarà els milions compromesos. "No podem acotar el cap quan Madrid diu que no pagarà els 80 milions de Carreteres", afirma el portaveu de MÉS, qui també ha fet referència als 1.200 milions d’euros que no arriben d’Inversions estatutàries i altres menyspreus del govern central com el no reconeixement efectiu del deute històric. Així, Abril ha fet una crida a obrir un front judicial davant del Tribunal Constitucional per aquests incompliments reiterats. "El que no podem fer és deixar passar ni una", ha assegurat

Cal remarcar que per MÉS les CCAA, com els Ajuntaments, som Estat: el govern d’Espanya, el que tenim en funcions ha d’entendre aquesta realitat i deixar de menysprear als municipis i a les comunitats. "Si el govern d’Espanya no vol fixar el sostre de despesa per fer pressió al PSOE perquè voti Rajoy estam davant un joc partidista fet a costa de la ciutadania illenca", assenyala Abril. Un pressupost prorrogat, a l’espera del que digui Madrid pel que fa al sostre de despesa, "perjudica directament als ciutadans de les Illes pel que fa a uns serveis públics bàsics"

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb