"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Martí Roca proposa la col·locació d'una estàtua de l'ex-batle Tomeu C.Ochogavia

psm-pollenca | 28 Desembre, 2016 09:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'ex-regidor del Pi, ara no adscrit, Martí Roca, ha anunciat que en el proper Ple Ordinari de Gener presentarà una moció per tal que l'Ajuntament li dediqui a l'ex-batle Tomeu Cifre Ochogavia una estàtua conmemorativa com a recordança i agraiment als innombrables serveis prestats al poble. "Entre ex ens hem de donar suport" ha començat declarant el Sr. Roca.

De fet l'estàtua que s'ha de col·locar ja ha estat presentada públicament en roda de premsa, ja que la seva construcció en bronze ha estat sufragada amb una col·lecta realitzada entre els seguidors de Martí Roca: "Qui hi ha posat doblers han estat els regidors del PP i de TOTS, no m'explic perquè els altres no hi han volgut aportar. S'han tornat un poc casta, me sembla", ha manifestat.

La presentació s'ha fet davant el Cinema Capitol, lloc on es proposarà que s'instal·li, ja que segons el regidor Roca és el lloc més adient per apreciar el llegat de l'ex-batle. "Mai una plusvàlua havia estat tan ben perdonada. Si en Tomeu, que en sap un ou, va decidir que això s'havia de fer, benvingut sigui".

Finalment s'han demanat declaracions al Batle i la resta de grups polítics. Miquel Angel March ha declarat que hi està molt d'acord, ja que a l'estàtua no l'haurà de fer callar als plens donat que no xerra, al contrari que l'original. Marina Llobera, d'Alternativa, ha manifestat que "la fascina, la fascina".

Des de MÉS per Pollença, una vegada celebrada l'assemblea per deliberar-ho, volem manifestar el nostre total suport a la iniciativa. De fet proposarem a través del nostre regidor la seva col·locació en un lloc encara més emblemàtic de la seva acció com a batle, com és la plaça de Cala Molins, per tal que els pollencins de Sant Vicenç el puguin tenir sempre ben present. 

 

 

 
El regidor Roca posa amb l'estàtua de bronze de l'ex-batle Cifre Ochogavia davant el Capitol
 
 
 
Molts d'anys !
 

 

Comentaris

 

Re: Martí Roca proposa la col·locació d'una estàtua de l'ex-batle Tomeu C.Ochogavia

Fcv | 29/12/2016, 23:57

Ni cap ni peus a n'aquesta perdelada

 

Ohhhhhhhh

Construccions C.S.L | 28/12/2016, 10:25

Ja és el segon regidor, el primer crec que era un tal Biel demanant l'estatua de Joan Cerdà, potser?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb