"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Més de 35 milions d’euros en infraestructures de serveis socials en els propers 4 anys. 8 de juny de 2017.

psm-pollenca | 27 Juny, 2017 07:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Aquesta important inversió en infraestructures suposarà un increment en més de un 40% de places residencials actuals.

Suposarà la creació de 556 contractes de feina estable i de qualitat una vegada es posin en funcionament.

 

La consellera Fina Santiago i la presidenta del Govern, han presentat avui el pla d’infraestructures socials a les Illes Balears per als anys 2017-2021, que preveu actuacions relacionades amb el canvi de gestió, reformes, adaptacions i noves construccions.

El Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials destinarà 35,8 milions d’euros a infraestructures socials i suposa la creació de noves places residencials, de centre de dia i de menors amb mesures judicials a tot el territori de les Illes Balears.

Un important esforç que s’està duent a terme el #GovernDelCanvi per recuperar el ritme de feina pel que fa a l’increment de serveis socials i infraestructures, en què la creació de noves places en centres de dia i residencials suposa una prioritat per a l’executiu, compromès amb les persones més febles, després d’una legislatura anterior on només se’ls hi va llevar drets.

 

Fina Santiago, ha recordat que no només es crearan noves places i noves infraestructures públiques a totes les illes, sinó que “es creen 566 llocs de treball directe i qualificats” i altres llocs de treball de manera indirecta que contribueixen a desenvolupar un model econòmic i laboral alternatiu i complementari al turístic.

El Pla d’Actuació per a l’Ampliació de la Xarxa Pública de Serveis Socials 2017-2021 preveu la construcció de 5 noves residències a Ciutat Jardí-Son Martorell (120 places), Marratxí (100 places), Maó (90-120 places), Son Dureta (120 places) i Formentera (18 places) i 4 centres de dia a Porreres, Son Ferriol, Santa Maria i Felanitx, així com obres de reforma a 10 residències (Llucmajor, Ferreries, Maó, Sant Lluís, Can Raspalls i Son Tugores) als centres de dia de Porreres, Muro i Llucmajor, i al centre socioeducatiu des Pinaret. També s’ha inclòs el canvi de gestió de privada a pública de la residència de Sant Antoni Sa Serra, a Eivissa, i la construcció d’un nou centre terapèutic per a joves amb diagnòstic de salut mental.

Amb aquesta inversió es crearan 566 places noves de residència i 133 places de centre de dia per a persones en situació de dependència i 69 places destinades a menors amb mesures judicials. Això suposa que durant aquesta legislatura s’incrementaran fins a un 40 per cent el nombre de places.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb