"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Pla de xoc per millorar els centres d’ensenyament.

psm-pollenca | 18 Juliol, 2017 07:24 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El govern posa en marxa 71 obres per valor de 13 milions d’euros a 66 centres educatius de les Illes Balears.

El Govern ha previst per aquest estiu dur a terme 71 obres a 66 centres educatius de les Illes Balears per millorar-ne les infraestructures, que sumen un import total de 13,7 milions d’euros.
Es tracta del conjunt d’actuacions més important sobre infraestructures educatives a les Illes dels darrers anys i suposen intervencions de millora en accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, rehabilitacions, reformes integrals o retirada de fibrociment, entre d’altres.

Les infraestructures educatives són fonamentals a l’hora d’ferir una educació de qualitat. Quan s’acabin aquestes obres, el Govern haurà millorat més del 40% dels centres educatius existents a les Illes Balears. Cal recordar que a la legislatura anterior, el PP no va invertir ni un euro en l’IBISEC, mentre que només enguany, el pressupost en millora d’infraestructures educatives és de més de 21 milions d’euros. La majoria de les obres tenen un termini d’execució de dos mesos, malgrat que algunes coincidiran amb període escolar.

 

L’objectiu d’aquestes inversions és solucionar una problemàtica històrica de dèficit d’infraestructures educatives a les Illes, que s’arrossega pràcticament des del traspàs de competències. Aquesta mancança afegida a un creixement continuat de l’alumnat i a una manca d’inversions en l’anterior legislatura ha derivat en una situació que necessita d’una intervenció important tant en la reforma dels centres educatius com en la construcció de nous centres.

Les actuacions que preveu el Pla que la Conselleria d’Educació i Universitat impulsi i executi per a aquesta legislatura suposen una inversió que s’acosta als 100 milions d’euros (98.899.600 €).

El Pla també inclou un estudi de necessitats per a la pròxima legislatura i preveu una inversió per a noves construccions i ampliacions de 72 milions d’euros (72.176.912€).

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb