"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Les famílies amb menys ingressos rebran ajudes per pagar el lloguer.

psm-pollenca | 15 Agost, 2017 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els Acords pel Canvi, en els quals participa MÉS per Mallorca, han consginat un fons especial per la situació que es viu a Eivissa i Formentera.

La solució a la problemàtica de l’accés a l’habitatge és una de les prioritats de MÉS per Mallorca. El Govern del Canvi, en el qual participa el nostre partit, concedirà ajudes públiques al lloguer d’entre 600 i 800 euros a les famílies amb uns ingressos anuals inferiors als 22.365 euros. Aquesta aportació pública és per un màxim del 40% del total.

En les convocatòries anteriors, només hi entraven els habitatges de fins a 600 euros, condició fixada pel govern español que és el qui els doblers. Per al 2017, es mantenen els 3 milions d’euros destinats als lloguer de les Balears. Així i tot, el Govern del Canvi ha inclòs una nova categoría amb una pressupost de 335.000 euros per fer front als lloguers d’Eivissa i Formentera que són els més cars de les Illes Balears.

 

Les ajudes es podran demanar a partir de dilluns dia 7 i fins al 21 de setembre. Les podrán sol•licitar demanar les famílies amb una renda màxima de 22.365 euros anuals i que paguin lloguer de fins a 600 euros a Mallorca i Menorca o fins a 800 a Eivissa i Formentera.

En la primera categoria sufragarà fins al 40% del lloguer amb un màxim de 2.400 euros anuals o 200 mensuals. En el cas d’Eivissa i Formentera, els sol•licitants podran rebre fins a 3.000 euros anuals o 250 de mensuals. Les ajudes cobreixen tot l’any i, per tant, es cobraran amb caràcter retroactiu comptant des de gener d’enguany.

L’any passat va ser el primer en el qual les ajudes foren gestionades íntegrament pel Govern de les Illes Balears i es varen incrementar un 89% les ajudes concedides, un total de 1.478 respecte de les 785 del 2015. Aquesta quantitat suposa el 80% d’ajudes demanades, 1.847 en total.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb