"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

MÉS per Mallorca fa propostes concretes per erradicar la connivència amb països que tenen vincles amb el finançament del terrorisme,

psm-pollenca | 23 Agost, 2017 08:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Des de clàusules socials en la contractació pública per excloure empreses amb col·laboradors del terrorisme o impedir que iots amb banderes d’aquests països puguin amarrar a les Illes fins a la negativa a fer audiències a Marivent amb la família reial saudita o de Qatar.
 
 MÉS per Mallorca se solidaritza amb les víctimes del terrorisme global. Cada dia aquest terrorisme d’arrel salafista deixa morts a diferents indrets del globus, i especialment a altres països musulmans, com Síria o l’Iraq, on la violència de l’islamisme reaccionari pot esdevenir crònica. El coordinador de la formació ecosobiranista, David Abril ha assenyalat avui la necessitat d’anar "a l’arrel del problema" i ha recordat que aquesta mena de terrorisme és promogut i finançat per estats amb règims teocràtics i totalitaris, com l’Aràbia Saudita, Qatar o els Emirats Àrabs -entre altres- que donen suport econòmic i logístic al Daesh i la seva xarxa fonamentalista que s’estén arreu. Així Abril, no ha dubtat en criticar amb contundència el silenci d’Estats com l’espanyol i dels interessos empresarials en aquells països. "Aquest silenci ens fa còmplices, però sobretot legitima l’acció dels terroristes si no som capaços de rompre aquest bucle on massa gent mira cap a un altre costat sense mirar si determinades inversions provenen de diners tacats de sang innocent".

Des de MÉS per Mallorca es destaca la necessitat de no romandre aliens a tota aquesta situació. "Aquí també i especialment en l’estiu es reprodueix a casa nostra la connivència amb els xeics i emirs dels Estats que directament o indirectament emparen el Daesh. Una connivència que més que mai cal desterrar, per molts diners que duguin i molt luxe que es pugui exhibir, com en el cas del príncep d’Aràbia Saudí o l’emir de Qatar al port de Palma o d’Eivissa", assegura el portaveu de la formació
En aquest sentit el grup parlamentari MÉS per Mallorca ha registat al Parlamentuna Proposició No de Llei, que recull mesures concretes per erradicar la connivència amb països que tenen vincles amb el finançament del terrorisme.

La proposta del MÉS per Mallorca insta el govern d’Espanya a revisar la seva política exterior i rompre relacions polítiques i comercials amb aquells Estats dels quals es demostri la seva col·laboració amb el terrorisme fonamentalista, així com a defensar aquesta mateixa posició al si de la UE i les Nacions Unides i al Govern de les Illes Balears a incorporar a les clàusules socials en la contractació pública criteris que permetin excloure o penalitzar aquelles empreses que facin negoci amb els països col·laboradors amb el terrorisme global.

David Abril també ha explicat com la proposició no de llei demana també a Ports de l’Estat i al Govern de les Illes Balears a no permetre l’amarrament de iots que provenguin o portin la bandera de països dels quals es demostri la seva vinculació amb el terrorisme”, ha assenyalat el portaveu.

Abril també ha denunciat les "amistats perilloses de la família reial espanyola amb famílies que pertanyen a dinasties de tirans”. En aquest sentit ha assegurat que “la Casa Reial no hauria de celebrar cap audiència ni pública ni privada als palaus de Marivent ni de l’Almudaina amb membres de la família reial saudita, ni de l’emir de Qatar ni altres mandataris de països vinculats al finançament i col·laboració amb el Daesh i la violació flagrant dels drets humans"

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb