"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Benestar i Drets Socials dobla els projectes subvencionats d’entitats del tercer sector.

psm-pollenca | 12 Setembre, 2017 08:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Mercè Borràs i Catalina Trobat han presentat avui la convocatòria de subvencions per a activitats del tercer sector amb un import total de 695.000 euros

Enguany s’ha incorporat per primera vegada una línia de subvencions específica per prevenció en drogodependència i treball comunitari, concreta per a treballar als barris.

 Palma, 31 d’agost de 2017.- La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i la coordinadora general de l’àrea, Catalina Trobat, han fet balanç avui de la convocatòria de subvencions per a activitats del tercer sector convocades enguany. Així, en total enguany se subvencionaran 28 projectes de 20 entitats del tercer sector, el doble que els 14 projectes subvencionats l’any passat, amb un import total de 695.000 euros, 100.000 euros més que fa un any.

Borràs ha insistit que "aquests projectes contribueixen a fer que Palma sigui una ciutat d’igualtat d’oportunitats". Cal recordar que enguany l’àrea convocarà dues línies de subvencions, una per a prevenció social i integració laboral, i l’altra per a actuacions sociocomunitàries amb col·lectius vulnerables. I és la primera vegada que s’ha incorporat una línia de subvencions específica per prevenció en drogodependència i treball comunitari, concreta per a fer feina al barris, de 350.000 euros.

 

Primera línia de subvencions

Són ajudes per a la cobertura de necessitats bàsiques, activitat per pal·liar la pobresa energètica i aspectes relacionats amb la prevenció socials i amb l’orientació i integració laboral.

- En aquesta línia es concedeixen ajudes de fins a 10.000 euros per cada activitat, amb un màxim de 5 activitats per entitat. S’han presentat 20 entitats a aquesta convocatòria.

- Es subvencionen 18 dels 24 projectes presentats amb un total de 110.000 euros.

- Els 6 projectes que queden exclosos és per no complir requisits administratius o no assolir la puntuació tècnica exigida.

- La majoria d’activitats subvencionades fan referència a projectes de prevenció de situacions de risc i exclusió social fomentant la incorporació social, el treball en la millora de l’ocupabilitat. Aquest programa permet complementar el treball comunitari dels serveis socials comunitaris.

Segona línia de subvencions

Destinada a actuacions sociocomunitàries i/o socioeducatives amb col·lectius en vulnerabilitat o risc social prioritzant els barris amb una major vulnerabilitat i on existeixi una xarxa comunitària i associativa.

- En aquesta línia se subvencionen fins a 60.000 euros per projecte amb un màxim de 2 projectes per entitat. S’han presentat 12 entitats a aquesta convocatòria.

- Es subvencionen un total de 10 projectes de 9 entitats i s’hi destinen un total de 350.000 euros.

- S’han exclòs tres projectes per no complir requisits administratius o tècnics.

- Els projectes que se subvencionen arribaran a barriades com Son Roca, s’Indioteria, Rafal Nou, el Vivero, Mare de Déu de Lluc, Son Cladera i s’Arenal. Es tracta de barriades on el treball en xarxa i comunitari s’ha consolidat i aporta importants recursos a la prevenció i a la inserció social com a model de referència.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb