"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El Consell posarà en marxa 50 pisos per a persones ’sense sostre’ els pròxims mesos.

psm-pollenca | 13 Febrer, 2018 07:28 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El pressupost aprovat per a la iniciativa és d’1,4 milions d’euros, i la major part dels habitatges es localitzaran a Ciutat.

 

El Consell de Mallorca oferirà 50 pisos per a persones ’sense sostre’. Aquest projecte, conegut com a "Housing Firts", ha obtingut excel•lents resultats als Estats Units i a diferents punts d’Europa. Aquests immobles estaran majoritàriament a Palma, ja que és el municipi on es concentra la major part de les persones sense llar de l’illa. També disposa d’una millor xarxa de serveis socials per atendre les necessitats d’aquestes persones. Els municipis de més de 20.000 habitants, com Inca o Manacor, també podran optar a tenir aquests tipus d’habitatges.

Margalida Puigserver, Presidenta de l’IMAS i consellera de MÉS per Mallorca, reconeix que es tracta d’una "aposta molt forta" per part del Consell de Mallorca, tant per a la inversió del programa com pels objectius. "Això no suposa llevar altres instal•lacions, ja que són útils per a les persones que requereixin un seguiment més constant com els drogodependents o amb problemes mentals", ha apuntat la Consellera de MÉS per Mallorca Margalida Puigserver.

La immensa majoria d’aquestes residències comptaran amb un inquilí que abans vivia al carrer, encara que també es planteja la possibilitat d’un caràcter tutelat per a persones que viuen habitualment als centres d’acolliment. En aquest darrer cas els habitatges tindrien tres inquilins cadascun.

Tres són les condicions que hauran d’assumir els usuaris de "Housing Firts". La primera és acceptar el suport professional i tècnic perquè es pugui fer un seguiment del seu cas. La segona és respectar la convivència veïnal per evitar que aquesta iniciativa acabi generant problemes a la resta de veïns de l’immoble. La darrera és contribuir al cost de l’immoble si es disposa d’algun ingrés.

Comentaris

 

endavant

Toni | 13/02/2018, 14:45

Realment a les Balears calen polítiques socials importants, per molt que hi hagi més feina que a altres comunitats, els cost de vida i habitatge especialemnt, dificulten una vida digna a moltes famílies, ben fet

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb