"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Mos Movem va en contra del català i del govern d’esquerres.

psm-pollenca | 19 Febrer, 2018 14:16 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Abril: "La posició del PP i Ciutadans és lamentable: s’han apuntat a trencar consensos històrics i a atacar la convivència a les Illes".

 El portaveu de MÉS per Mallorca David Abril ha valorat la manifestació d’ahir convocada per Mos Movem. "Era clarament contra el català i contra el govern d’esquerres". Segons Abril la mobilització "va punxar com ho va fer la del Club del Rifle -l’autodenominada plataforma en defensa del món rural-, del setembre de l’any passat a la qual també va participar activament els líders dels principals partits de l’oposició". El portaveu ecosobiranista ha criticat que tot i que segurament hi havia persones que varen anar per altres motius, la majoria era "gent intoxicada, amb aquest missatge demagòg de què els idiomes no salven vides"

"El govern d’esquerres el que està fent és defensar la sanitat pública més del que ho ha fet qualsevol que fos en aquella manifestació. Mentre el PP i C’s són els que més suport actiu han donat a aquesta manifestació. És lamentable: s’han apuntat a trencar consensos històrics i a atacar la convivència a les Illes i han deixat molt clar que tardaran molt a ser alternativa de govern", ha assegurat Abril.

 

Ciència al Parlament

MÉS per Mallorca ha registrat avui una Proposició No de Llei per donar suport a la iniciativa ciutadana en l’àmbit de l’Estat espanyol de #CienciaenelParlamento. "Feim aquesta proposta per reforçar les polítiques de canvi del Govern encaminades a promoure una major diversificació de l’economia i en concret potenciar l’economia del coneixement i acostar així el món de la decisió política al món de la investigació"

Per a la formació ecosobiranista, tal com ha destacat Campomar, la ciència i el coneixement científic són i han estat sempre una part important del progrés social i econòmic. Les decisions polítiques són una altra part fonamental en el desenvolupament de la nostra societat i del nostre territori. Fet pel qual l’objectiu de la proposta és també "iniciar un procés per a generar un canal obert de comunicació entre els responsables de prendre decisions polítiques, els centres d’investigació de les Illes Balears i els agents del sistema de ciència i tecnologia en l’àmbit de les nostres illes."

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb