"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Eleccions generals

psm-pollenca | 03 Abril, 2019 13:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

FEMINISMES

 

1

Desenvoluparem la Llei orgànica 1/2004, de 28 de desembre, de mesures de protecció integral contra la violència de gènere; la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març per a la igualtat efectiva de dones i homes, i el Pacte d’estat contra la violència de gènere.Augmentarem les dotacions econòmiques destinades a les comunitats autònomes ientitats locals.

2

Inclourem continguts d’igualtat en els temaris per accedir a la funció pública.

3

Promourem la creació del Ministeri d’Igualtat i la dotació dels recursos humans i materials necessaris perquè es puguin desenvolupar les polítiques d’igualtat i contra la violència de gènere incloses en les lleis. Dotarem cada ministeri d’unitats d’igualtat. 

4

Dotarem de recursos sufcients la lluita contra el tràfic de persones i la prostitució. 

5

Realitzarem campanyes de sensibilització contra les violències masclistes. 

6

Impulsarem la coeducació com un eix essencial i transversal del sistema educatiu espanyol i impulsarem matèries encaminades a assegurar el coneixement del feminisme, la seva història, les seves aportacions, a l’alumnat de secundària i batxillerat. Inclourem continguts d’igualtat i salut afectivosexual en l’ensenyament obligatori de manera transversal en totes les matèries. 

7

Revisarem les condicions de les dones internes en centres penitenciaris. 

8

Promourem la formació en matèria d’igualtat i violència de gènere per als professionals dels àmbits educacional, sanitari, social, policial i judicial. 

9

Augmentarem els permisos de maternitat i paternitat. Protegirem les persones que realitzen tasques de cura i les treballadores dels sectors especialment feminitzats. 

10

Combatrem el sexisme en els mitjans de comunicació i les campanyes publicitàries. Reforçarem l’Observatori de la imatge de les dones. 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb