"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

SERVEIS SOCIALS

psm-pollenca | 04 Abril, 2019 07:07 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

1

Modificarem tota la normativa estatal que actualment facilita que els joves entre 19 i 21 anys puguin complir sentències a centres socioeducatius per a menors de 18 anys. Proposam un debat amb professionals que profunditzin aquests tema i presentin una proposta que limiti a l’accés dels joves entre els 19 i 21 anys als centres destinats a menors entre 14 i 18 anys. Limitacions per edat, per reincidència i per tipus de delicte. 

2

Promourem un Pla de finançament per a la creació de serveis i programes d’atenció a les persones amb dependència. 

3

Treballarem per aconseguir que el Govern de l’Estat garanteixi, com a mínim, el 33 % del finançament dels serveis d’atenció a les persones amb dependència, per tal que incorpori el nivell acordat en el ançament, així com el pagament a la seguretat social de les cuidadores. 

4

Convertirem la Llei de promoció de l’autonomia i atenció a la dependència amb dues lleis. Per una banda, la Llei de promoció de l’autonomia i atenció a la dependència per a persones majors, i per l’altra, la Llei de promoció de l’autonomia i atenció a la dependència per a persones amb discapacitat. Perquè no és pot tractar igual, per exemple, una persona major amb un alzheimer que un jove amb dependència amb discapacitat física. 

5

Reclamarem que es revisi el decret estatal de valoració de la discapacitat per garantir que malalties cròniques i degeneratives tinguin garantit, com a mínim, un 33 % de grau de discapacitat des del diagnòstic de professionals de la sanitat pública.

6

Impulsarem la modificació de la legislació de les pensions no contributives pertal que els ajuts de serveis socials nalistes i els de rendes socials tipus rendes garantides orendes mínimes no computin per calcular la quantia de la PNC.

7

Modificarem la Llei d’estrangeria perquè els menors estrangers no acompanyats (MENAS), en obtenir el primer permís de residència una vegada han arribat a la majoria d’edat, a la vegada també aconsegueixin el primer permís de treball.

8

Promourem la modificació de la legislació que impedeix que una persona amb situació d’irregularitat administrativa no pugui percebre ajuts econòmics davant unasituació de necessitat valorada pels serveis socials.

9

Reclamarem el compliment de la Carta Social i augmentarem la intensitat decobertura de les pensions mínimes, fins al 60 % del salari mitjà.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb