"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

GENT GRAN

psm-pollenca | 02 Abril, 2019 13:11 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

1

Reconeixerem les pensions com un dret reconegut a la Constitució espanyola.

2

Garantirem l’increment anual de l’import de les oensions, com a mínim amb l’increment anual de l’índex de preus al consum (IPC).

3

Establirem una pensió mínima garantida d’un import no inferior al salari mínim interprofessional (SMI).

4

Garantirem que el possible dèficit de la Seguretat Social pel que fa a les pensionssigui cobert amb càrrec als Pressuposts generals de l’Estat.

5

Aprovarem complements especials per igualar l’import de les pensions que es cobren a Balears respecte de les pensions mitjanes que es cobren a l’Estat i l’import de les pensions de les dones respecte les dels homes .

6

Modificarem el tractament scal de les pensions a l’impost de renda de les persones físiques (IRPF) alliberant de retenció fiscal i tributació l’import percebut fins al límit fixat com a salari mínim interprofessional (SMI).

7

Promourem que no es promogui des de l’Estat la contractació de plans privats de pensions, com a substitutoris de les pensions públiques, i n’eliminarem tant les desgravacions per inversió com la tributació per rescat.

8

Aconseguirem una millor regulació i transparència dels viatges de l’IMSERSO, així com potenciarem el turisme cultural i el turisme d’intercanvi intercultural de les persones majors.

9

Elaborarem i aprovarem una Llei general de protecció i drets de la gent gran.

10

Donarem suport econòmic des de l’Administració a les famílies amb persones grans a càrrec seu, n’establirem i dotarem les partides pressupostàries necessàries.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb