"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Avançant sense fer ni una passa enrere

psm-pollenca | 13 Maig, 2019 23:33 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Massa temps sense escriure cap article personalment en el blog. La gran absorció de temps que requereix la gestió d'un Ajuntament fa que moltes coses també importants, però no tan urgents, quedin en segon pla. Així i tot, començada ja aquesta nova campanya electoral, ho paga fer unes reflexions. 

Per una banda cal esmentar qu es repeteix el nombre de candidatures que son, amb algun canvi de nom o de qualificació jurídica, les mateixes que fa quatre anys. Això per si mateix ja dona a entendre que el moment polític, a nivell municipal, no es "a priori" el de cap gran canvi, sino més bé d'una continuïtat de projectes. 

Per altra banda significar que la coalició Junts Avançam, en la que participam l'agrupació pollencina de MÉS per Mallorca (juntament amb el PSIB-PSOE, Esquerra i el candidats independents) repeteix també cap de llista, amb Miquel Àngel March. L'actual batle ha crescut en experiència en política municipal especialment en una legislatura com la que s'acaba, on finalment s'ha arribat a bon port, però que ha discorregut per passatges complexes en alguns moments. La oposició dura i destructiva que ha patit l'equip de govern i alguna greu discrepància viscuda amb els nostres socis de govern han fet que no fos un mandat plàcid, tot i ser molt productiu pels ciutadans de Pollença (als reculls de feina feta publicats els darrers mesos em remet -veure-). Aquests problemes contrasten amb la bona sintonia interna que hem tingut els socis de coalició, fet que ha ajudat molt a aguantar i sobreposar-nos als entrebancs durant la legislatura, convertint-los en accions produtives pels ciutadans del municipi.

La candidatura completa de Junts Avançam (vegeu-la aquí) recull la continuïtat que reclama el tarannà d'aquestes eleccions, però també té una dosi de renovació. Aquesta renovació l'aporta en bona mesura MÉS per Pollença, que va decidir posar en els primers llocs a les companyes Joana Aina Campomar, Apol·lònia Oliver i Margalida Bosch. Les acompanyen Margalida Coll i Miquel Amengual en els llocs de suplència. Jo, després d'onze anys de regidor i setze d'ocupar llocs, en principi, "de sortida" passaré a un lloc més discret, afavorint la renovació que requereix un partit progressita, assembleari i integrador com MÉS, allà on l'important son les idees i no les persones que circumstancialment ens toca defensar-les.

Si alguns qualificatius poden resumir el que han estat aquests quatre darrers anys de govern serien il·lusió, resiliència i eficàcia. Il·lusió perque sense aquest ingredient és impossible assumir el repte enorme que suposa un govern municipal d'un poble ja tan complexe com Pollença, i fer-ho a més en una situació de minoria que no ha posat les coses fàcils. Resiliència perque s'ha sabut resistir els moments difícils, les crítiques interessades i sortir-ne reforçat. I eficàcia, sense cap dubte, vencent els slogans de "inoperància, legislatura perduda, paràlisi" que adornen el discurs d'alguns partits (curiosament de manera especial alguns partits que han volgut generar sense èxit aquesta inoperància, pàrdua d'esforços i paràlisi), ja que els resultats positius tangibles, tant aquells que es poden veure sobre el terreny, a Pollença, el Port i Cala Sant Vicenç, són més que evidents, així com les millores en educació, cultura, serveis socials...

Ara cal que aquest impuls no es perdi. No recular, sino reforçar el projecte, que té molt per oferir encara als pollencins. El programa n'és la prova (vegeu-lo aquí) i la feina feta l'aval de poder-lo executar. Per jo ha estat un honor poder contribuir a crear i fer realitat el projecte de Junts Avançam, honor que duré amb orgull tota la vida. I des de la militància i el vot continuaré contribuint a que el projecte doni més fruits. Reformar el Capitol, el nou PAC, acabar la Pescateria, el centre de salut nou del Port, fer les zones verdes de Can Febus i La Vinyeta, el mirador i centre antic de Cala Barques... infinitat de projectes que entre tots farem realitat en els propers quatre anys.

Tomeu Cifre Bennàsar. nº17 de la candidatura de Junts Avançam   

 
 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb