"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El senador Vicenç Vidal ha presentat el 55 % de preguntes del total formulat pels senadors balears

psm-pollenca | 02 Desembre, 2019 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Vicenç Vidal, senador de designació autonòmica ha comparegut avui al Parlament de les Illes Balears per explicar la tasca duta a terme aquests mesos de l’efímera XIIIa legislatura.

El senador de MÉS per Mallorca Vicenç Vidal ha defensat avui durant la seva compareixença al Parlament els eixos de la seva feina: “la representació territorial de les Illes Balears, els drets i les llibertats, el repte de l’emergència climática i el REB i el nou finaçament”. La compareixença, a petició del grup de Més per Mallorca, també afecta l’altre senador autonòmic, Vicente Marí Bossó, del PP d’Eivissa, i sorgeix com a conseqüència de l’intent de reprovació patit per Vidal per part del Partit Popular arran de les seves declaracions polítiques després de la sentencia del Procès.

La compareixença ha servit per demostrar la prolífica activitat de Vidal. Així, el senador de Més ha narrat com havia fet part de cinc comissions i havia presentat un total de 38 preguntes ( sobre la Llei de Benestar Animal, Cabrera, els refugiats a la Mediterrània, les prospeccions petrolieres, les balances fiscals i la qüestió de l’habitatge i el ministeri de defensa) . Quelcom que el converteix en el senador balear que més preguntes i peticions ha presentat. Un 55% del total de la feina feta pels senadors de les Illes correspon al seu gabinet. A això Vidal ha volgut afegir, en un detallat informe, “ la sol·licitut de compareixença de la ministra Montero i la intervenció en iniciatives de control del govern i iniciatives legislatives amb temes com el negacionisme climàtic de Vox després dels incendis de Gran Canària, la llei de símbols del PP, la llei de presó revisable, la llei de prospeccions o el decret-llei de la intervenció d’internet”.

Vidal ha explicat que, com a part del seu treball, ha visitat Menorca, Eivissa i Formentera, illes on fa comptes ser cada dos mesos per fer seguiment de les seves peticions i necessitats. En aquests viatges, amb trobades amb els respectius Consells Insulars i amb el teixit associatiu de cada una de les illes, ha pogut “copsar problemàtiques de primera ma com la torre de control de l’aeroport de Menorca, la connectivitat , el control d’espècies invasores al port d’Eivissa , la necessitat d’un senador propi de Formentera o la recerca d’un eficient transport de residus a les Pitiüses”. El senador de Més per Mallorca ha narrat com, via l’oficina del senador, oberta cada dilluns de 10 a 14, s’ha reunit amb una desena d’entitats mallorquines.

Vidal, s’ha integrat al senat a l’Esquerra Confederal, un grup de senadors de designació autonòmica que representen “la plurinacionalitat de l’Estat Espanyol des d’una perspectiva democràtica, progressista i feminista” i on hi fan part Compromís, Catalunya en Comú, Adelante Andalucía, En Marea i Más Madrid.
A més, Vidal s’ha volgut referir a la polèmica que va suscitar la seva compareixença afirmant que “en la línia d’Amnistia Internacional continuo creient que a Espanya hi ha presos polítics i un problema de déficit democràtic”.
El senador també ha aprofitat per agraïr que el Parlament li doni l’oportunitat d’ explicar “l’extensa tasca feta en només uns pocs mesos”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb