"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

NOGUERA PLANTEJA CONVERTIR MÉS EN UNA FEDERACIÓ PER EIXAMPLAR EL PROJECTE.

psm-pollenca | 13 Gener, 2020 08:30 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


What do you want to do ?
New mail

L’executiva de MÉS PER MALLORCA defensarà davant el Consell Polític i l’Assemblea, per a la seva posterior aprovació, la proposta del coordinador Antoni Noguera d’encetar un procés per convertir l’actual coalició en una federació de partits que incorpori nous col·lectius, així com més candidatures i agrupacions municipalistes. Noguera pretén eixamplar l’actual base social sumant a partits d’àmbit local i lligats a l’espectre ideològic progressista que representa MÉS. De moment, Noguera ha rebut el vistiplau per explorar totes les possibilitats per aconseguir una major implantació territorial, més representació institucional i més connexió amb la realitat social i política de Mallorca. De fet, el coordinador defensa obrir MÉS a la ciutadania i amb un projecte més inclusiu. "Més és una força de futur i volem que representi al màxim de gent possible. El projecte ha d’incorporar més sensibilitats, ser més inclusiu i tenir més presència al carrer". Segons Noguera, "no només es tracte de dotar-nos d’un ens jurídic sino de convertir-nos en un projecte il·lusonant, plural i més obert".

D’aquesta manera, la proposta, que després haurà de ser ratificada pel Consell polític i també l’assemblea, planteja superar l’actual fase de la coalició i avançar en la recerca d’una fórmula més estable que ajudi a consolidar el projecte polític. En aquest sentit, la idea d’integrar en un partit únic a totes les formacions integrants de la coalició comença a dibuixar-se amb l’objectiu de concretar una força política estable i duradora en el temps. Tot sota el paraigua d’una federació que integraria les actuals i futures formacions que integren MÉS.


What do you want to do ?
New mail

Segons el coordinador de MÉS, Antoni Noguera, "la consolidació de MÉS PER MALLORCA implica superar l’actual fase de la coalició per poder aconseguir una estabilitat com una força política ecologista, d’esquerres i feminista. MÉS pot i deu integrar la pluralitat de les idees que individualment i col·lectivament s’expressen en aquesta organització. Sense que hi hagi cap mena de renúncia als postulats ideològics propis, hem d’aglutinar totes les persones que comparteixen objectius comuns".
Antoni Noguera sosté que la necessitat d’avançar cap a una organització estable "no és una exigència interna sinó que és la societat qui reclama una força mallorquinista amb força i forta presència institucional". Per això, assegura, "hem de ser capaços de transmetre que tenim un propòsit i també una il·lusió. Després de les urgències restituint drets i posant ordre després de les desfetes dels governs del PP, ara és el moment de fer la passa per centrar-nos en aquest debat".

Noguera va més enllà i aposta per teixir també complicitats i aliances amb l’ampli ventall de forces progressistes amb implantació insular a les Pitiüses i Menorca. En aquest cas l’aposta és una confederació interinsular que permeti estendre el projecte al conjunt de l’arxipèlag.

Aquesta qüestió ha estat debatuda durant una reunió extraordinària de l’executiva de MÉS celebrava aquest dissabte a Lluc. Durant la reunió l’executiva també ha abordat la situació pressupostària dels centres educatius. Una situació derivada de l’nfrafinançament històric de les Balears. Així, i en espera que el nou govern estatal concreti una millora que permiti disposar de més recursos, “és important gestionar amb criteris de proximitat, amb més informació i fomentant la participació. No es poden aplicar normes generals, cal avaluar les necessitats concretes de cada centre i fer un estudi detallat ”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb