"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Plenari del 25 de juliol: La proposta del PSM sobre La Fortalesa recollida només parcialment per Joan Cerdà.

psm-pollenca | 26 Juliol, 2006 07:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'ex-batle i conseller insular Joan Cerdà va explicar, a preguntes del PSM, que proposarà un conveni per a usos oberts puntuals a La Fortalesa. Tot el que vagi a favor de l'obertura d'aquest espai als ciutadans és positiu, sempre que no sigui en contrapartida per a efectuar obres desmesurades o usos inadeqüats. El PSM considera que la mesura encara es queda curta ja que també demanam des de fa temps que es reguli l'accés públic a aquest Bé d'Interés Cultural, perque s'hi pugui accedir regularment de manera gratuïta; sobre aquest punt Joan Cerdà no va esser tan clar i sembla reticent a negociar-ho definitivament.

Veure notícia al Diari de Balears

Article al DdB sobre el PSM i La Fortalesa de juliol de 2005

Comentaris

 

alienigenes

joan ramon | 17/08/2006, 19:09

Jo també he sentit perlar d'un bloc o entesa psm-extraterrestres, però us asegur que no es cert.
 

dois

xiu xiu | 13/08/2006, 17:17

Precisament el que no fa el conseller, ni aquest ni cap anterior, es complir la llei. Es evident que si Joan Cerdà s'ha d'esforçar en defensar interessos públics, podeu esperar de asseguts. Una altra cosa es que es doni publicitat a a la seva covardia, i s'acabi moguent per motius electoralistes. Això sempre dona resultats, amb ell. Perque les seves expressions de suposada indignació duran de Nadal a Sant Esteve, això quan son sinceres.
 

Fortalesa

lector | 28/07/2006, 10:21

El conseller l'únic que farà serà cumplir la llei, menys propaganda al conseller (que és la finalitat de la seva conselleria) i menys lloances a Joan, o pensaré que tenen raó els que xerran d'un Bloc PSM-UM a Pollença.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb