"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Plenari del 25 de juliol: Condemna unànime del franquisme, proposada per l'oposició (PSM i PSOE).

psm-pollenca | 26 Juliol, 2006 08:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Els grups de l'oposició, PSM i PSOE, varen presentar mocions per a condemnar la rebelió militar contra la 2a. República i la posterior Dictadura Franquista, en ocasió del 70 aniversari de la rebelió. La moció del PSM, a mmés, criticava l'actitud del PP i de la dreta europea que va impedir que mocions similars s'aprovassin al Parlament Europeu, mostrant un tarannà clarament antidemòcrata. Des del PSM ens felicitam de que el PP de Pollença s'afegís a la moció i votés en contra dels actuals criteris pro-franquistes del PP balear i estatal, la salud democràtica del municipi ben segur que hi guanya. Des d'aquí encoratjam al PP a repetir aquesta actitud en el futur.

Veure notícia al Diari de Mallorca

Comentaris

 

Objectivitat

Joan Ramon veterà | 12/08/2006, 08:01

Val mes tard que mai, evidentment, per a mi es evident que el PSOE (4 regidors), va a remolc del PSM (2 Regidors), i espera a haver llegit "El Pais", per saber que ha de fer en questions de fora del Municipi. Però la moció per condennar el cop d'estat franquiste es merit de tots, fins i tot dels regidors del PP que varen obviar la disciplina de partit i varen establir un precedent, fent un acte de afirmació democràtica, es a dir, de coerencia. Jo no votaré el PP encara que possin a Sant Pere de cap de llista, però " lo cortés no quita lo valiente", i al manco 2 dels regidors del PP m'han sorprès possitivament. (Presencia de Tomeu Cifre als monolits dels presos a la Creueta, negociació del Conveni Col·lectiu de les treballadores de la Residencia, denuncia pel mal funcionament de la depuradora, etc.)Ja m'hagues agradat que Joan Cerdà, el monjo postís, fos la meitat de coherent. Tot aixó ho exposo de cara a un utòpic joc politic net.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb