"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

PP3 es mobilitzà per mostrar la Patrona més pepera

psm-pollenca | 08 Agost, 2006 09:04 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

IB3 (coneguda popularment com a PP3)es mobilitzà per mostrar la millor Patrona de totes, ja es sap que quan manda el PP tot és millor que mai. El seguiment que es va fer d'algunes autoritats (les peperes) va esser significatiu, així com el fet que només s'entrevistas al batle i a ningú més de l'equip de govern (de l'oposició ja ni parlar-ne).

Comentaris

 

Proposta

Pepe | 12/08/2006, 11:30

Quina raó tens Joan Ramón, l'any que bé "els moros" hem d'assaltar el simulacre de tv que és PP3
 

Carregar-se La Patrona

Joan Ramon veterà | 12/08/2006, 07:35

Dins la linia pepera (i d'altres partits!!), de que qualsevol mitja es vàlid per fer electoralisme, enguany ens han embafat amb càmeres, cables, camions i empleats,operaris o periodistes en pla vedette. No tenen clar si el simulacre es fa perque venia PP3, o PP3 venia perque es fa el simulacre. Es evident pels que ja tradicionalment participam al simulacre que aquesta es una festa espontania i no ha de menester ajuda per a la seva espontanitat, ni de cap autoritat, ni molt menys de cap mitja de comunicació. La publicitat i desinformació tan sols la poden perjudicar a la festa. Jo demanaria als regidors que presentassin una moció per l'any que ve preservar el protagonisme del simulacre als vertaders protagonistes, els participants, i que ni les càmeres, ni els cables, ni els periodistes-vedettes interferissen ni pertorbassin una festa ancestral, establint un codi o regla que no es fotessin pel mitg, donant instruccions als municipals de no esta tan al servei de les cameres i mes al dels altres ciutadans que els pagem i ens hem de veura les cares tot l'any. A mes , el merder de cables al terra es un vertader atentat a la seguretat dels vianants.
 

Re: PP3 es mobilitzà per mostrar la Patrona més pepera

pepe | 09/08/2006, 22:22

I les proves que he vist de tele Munar no són millors, dues vegades que he fet zapping, dues consellers d'UM a la pantalla. Però també tenim més a prop la ràdio municipal que tampoc té desperdici. Han censurat en poc temps a Antich, a EU i a ERC.
 

comentari

Joan Ramon | 08/08/2006, 11:41

A mi també em va semblar excessiu el fet de poarse enmig dels moros i cristians, no val tot per cubrir una informació, s'ha vist mai el camara enmig del camp a un partit de futbol? Un altre teme és el de l'utilització d'un mitja públic com a eina electoral, no m'extranya que l'hagui batiat com PP3. Salut i branca
 

reality Show

Tomeu | 08/08/2006, 10:37

Si bé a mi em va agradar que es fes un reportatge de les festes, trob llastiomos trobar cameres dins la representació del combat al carrer major. Sort que tenim més coneixament q els directors de PP3, pq sino hagues hagut qualñque troncada als trebalaldors d'aquesta eina de propaganda del PP que pagam tots els ciutadans.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb