"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PP es lamenta de la falta d'aigua quan no ha volgut ni sabut desenvolupar el Pla Director

psm-pollenca | 11 Agost, 2006 09:48 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El PP que no ha volgut dur endavant el Pla Director d'Aigua de Pollença, redactat en l'anterior legislatura, es lamenta ara de la falta d'aigua. Una de les accions proposades en el Pla era l'interconnexió amb els aquïfers de Mallorca; aquesta opció va esser descartada pel PP per tal de justificar la construcció de la dessaladora d'Alcudia (que no seria rendible si Pollença no en depéngués). Ara, davant el retard en la construcció de la dessaladora el PP tira la pilota al Ministeri. Des del PSM demanam que es deixi la dessaladora com a opció extrema i que abans es desenvolupi el Pla Director , fent els pous que preveien els geòlegs (no els que va determinar un "cercador" amb una verga, pare de l'ex-batle Rull per més senyes), i construir la interconnexió d'aqüífers. D'aquesta manera Pollença no seria hostatge dels interessos de la dessaladora, apostant per un model més sostenible i evitant de retruc la segura pujada de tarifes.

Comentaris

 

la xespa, millor .

Hans | 30/08/2006, 18:59

Si, la xespa es mes ben tractada que els ciutadans, al port. Perque per que no es faci malbé el redol de xespa de la plaça Miquel Capllonch del port, qualque regidor o regidora de UMP va fer comenar un camió d'aigua de can Salas per regar amb aigua que no tingui sal, com passa actualment al port amb l'aigua de la xarxa. Al Moll, a mes de xespa, hi ha essers humans que hi habiten, i entre ells , nadons, malalts de rinyó, persones velles, peró es veu que primer es la xespa, simbol de papanatisme dels pijos.
 

Demagogia mediambiental

Hans | 13/08/2006, 16:42

L'area de medi ambient de l'ajuntament de pollença fou creada per el consistori anterior, i actualment, i sense llevar mèrit a la gestió, serveix molt per fer electoralisme i sobre tot , fotos . Moltes fotos. Record haver-ne vist de Cala Figuera, amb grups de voluntaris netejant, fa un mes, mes o menys. O millor dit , amuntegant bruticia, sobre tot , plastics. Doncs bé , aquests munts, o el que queda, s'estan tornant a escampar degut al vent i les onades, per quan no els han recollit. Per això hem sembla una pressa de pel als joves que varen colaborar, i als ciutadans que varen veure la "Foto triunfal", per quan tot l'esforç i la despesa no haurà servit de res.
 

No dessaladora.

Tomeu del Lloquet | 11/08/2006, 18:22

Interessant. Ús remet a l'article de Joan Ramon a: http://bloc.balearweb.net/post/652/19999
 

D'acord

pepe | 11/08/2006, 18:16

Una altra cosa que estam d'acord.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb