"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El batle Cifre (PP) a favor de la privatització dels espais públics

psm-pollenca | 21 Agost, 2006 16:43 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El dissapte 19 es va celebrar a Son Servera la manifestació a favor de l'ús públic de la costa i en protesta per la privatització "de facto" de la piscina de la casa del periodista-polític Pedro J. Ramírez, editor d'"El Mundo". La manifestació, que tenia el suport del PSM, va transcorrer pacíficament. El PP i els seus apèndix de Nuevas Generaciones i Círculo Balear varen organitzar una contra-manifestació de sentit totalment oposat, per donar suport al seu col·lega Pedro J. i que es convertí en un acte d'exaltació de l'espanyolisme anticatalà i va mobilitzar les forces afins al PP (Federació Hotelera, batles peperos i pijos varis de vacances a Mallorca). El més preocupant pels pollencins és que el batle de Pollença (PP) era a la manifestació; aquest fet és especialment greu tenint en compte els conflictes que actualment es troben en discusió a Pollença respecte del pas pels camins públics fraudulentament tancats (Camí Vell de Lluc, Ternelles, etc...). Ara ja sabem quina és la postura del batle respecte d'aquests afers.

Cal destacar que molts dels assistents a la contra-manifestació pepera venien amb el viatge pagat des de València, amb busos fletats i dinarot de franc.

Noticia del Diario de Mallorca

Els manifestants del PP deixaren ben clar que anaven a defensar els interessos de la seva Espanya, no de Mallorca ni dels mallorquins.

Comentaris

 

Prioritats

Joan Ramon veterà | 26/08/2006, 07:39

Per mi, la questió de sempre es: El batle, es primerament batle, o solsament pepero, o umero , o pesemero, o el que sigui?. L'exigencia es que ho es de tot el poble , i si hi ha uns camins i espais públics els ha de defensar. Si el batle,i/o els regidors no exerceixen aquesta primordial obligació del seu càrrec, es obligació nostra denunciar-ho, davant l'opinió pública primerament.
 

Camins oberts Ja

tomeu | 21/08/2006, 20:11

Per altre banda el cami de siller es troba aturat en el seu proces de espedient de recuperació.
 

Re: El batle Cifre (PP) a favor de la privatització dels espais públics

Pepe | 21/08/2006, 18:48

En realitat el tema dels camíns no és troba en discusió. El camí de Ternelles té un accés molt restringit aprovat per unanimitat al l'Ajuntament i al Consell amb l'oposició de EU_EV i PSM. En el cas del camí vell de Lluc en teoria l'ajuntament ha ordenat als propietaris obrir el pas però no l'han fet ni cas, el que ha de fer l'ajuntament és posar mitjans per fer efectius els seus acords i cumplir la llei, cosa que tampoc ha fet el Govern en el cas de la famosa piscina.
 

Tomeu és del PP

Tomeu del Lloquet | 21/08/2006, 17:34

La postura del batle ja la sabiom: lo de ternelles se va aprovar amb el seu vot, si no record malament. No se de que s'extranya la gent perque un pepero vagi a una manifestació de peperos.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb