"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Brillant intervenció de Pere Sampol en la taula rodona sobre la reforma de l'Estatut

psm-pollenca | 20 Octubre, 2006 12:09 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Amb una escassa assistència de públic es va dur a terme la taula rodona sobre la reforma de l'Estatut. Hi assistiren els representants dels diferents partits a la ponència parlamentària que redactà la reforma estatutària (excepte francina armengol, del PSOE, que for substituida per Antonio Diéguez). El resultat de la taula fou que finalment tindrem un estatut de segona categoria i que no afrontarà amb valentia els problemes econòmics, lingüístics o socials que afecten a les Illes Balears.

Pere Sampol(PSM) estigué brillant en les seves argumentacions crítiques amb el nou estatut; també Miquel A.Llauger (EU-Verds) dirigí crítiques amb una òptica molt similar, encara que intervengué poc. Dels defensors del nou estaut, el PP fou el més coherent, afirmant des del començament  que no volien un nou estatut i explicant que el que li manca a aquest es justifica per la necessitat de tenir un estat centralitzat amb un poder preponderant damunt les autonomies. Antonio Diéguez (PSOE) va nedar entre dues aigues, defensant el nou estatut i intentant dissimular els seus tics centralistes. Miquel Nadal (UM) va estar contradictori, exposant les fortes mancances del nou estatut per acabar afirmant que és prou bo per donar-li suport; en ocasions inclús va mostrar-se maleducat especialment amb el PSM, posant damunt la taula afers que no venien al cas i clavant ganivetades polítiques innecessàries.

Vegeu opinó de Pere Sampol sobre la reforma de l'Estatut 

Comentaris

 

Siutadano del mundo

xiu-xiu | 30/10/2006, 20:57

L'Amic Dioeguez ens va mostrar la cara mes centralista i jacobina del PsoE. El deu esser d'aquets "Ciudadanos del Mundo" castellans, tan cosmopolites i internacionalistes, sempre que parlis castellà, t'agradin els toros, la tortilla española i reconeguis el deute del mon amb espanya

 

cert

Tomeu | 21/10/2006, 21:18

Per a mi sampol el millor, però com orador Huguet fou també brillant, els dos més destacats, per la seva banda fluix i contradictori Dieguez, poc participatiu lleuger i pesim Nadal.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb