"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Celebrada l'excursió reivindicativa a favor de la rehabilitació del Camí del Far de Formentor i per l'adeqüació del Far com a alberg.

psm-pollenca | 30 Octubre, 2006 08:27 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El PSM juntament amb la Plataforma Pro Camins Públics Oberts va organitzar, ahir diumenge, una caminada reivindicativa pel Camí del Far. També hi assistiren representants del PSOE i d'Alternativa per Pollença, així com Antoni Alorda, diputat autonòmic del PSM. La caminada tenia per objectiu reivindicar el lliure pas pel camí públic del Far de Formentor, la seva rehabilitació i proposar l'habilitació de l'edifici del Far com a Refugi de la Ruta de Pedra en Sec. El Far actualment es troba en un mediocre estat de conservació i amb un ús limitat com a bar. Si es dugués a terme l'habilitació de l'edifici com a refugi, la Ruta de Pedra en Sec guanyaria 30Km de camí d'alta qualitat paisatgística i ambiental i un refugi en un enclau de vistes espectaculars. Actualment la Ruta de Pedra en Sec tans sols arriba a Pollença, al Refugi de l'Escorxador (en construcció).

El camí, per la seva banda, es troba irregularment conservat, amb zones on s'han desfet els marges i on la vegetació impedeix el pas; també alguns veinats del camí han situa barreres per impedir el pas, a Albercutx i aprop de l'Hotel Formentor, cosa que suposa una invasió del camí públic, tal i com passa en altres camins públics de Pollença.

Veure notícia Diari de Balears. 

Recordatori: La Plataforma Pro Camins Públics Oberts prepara una exposició que es podrà veure al Centre Cultural durant La Fira. S'exposaran tots els camins públics, tant els accessibles com aquells que els veinats han obstaculitzat.

Comentaris

 

Iniciativa

Joan Ramon Veterà | 30/10/2006, 20:52

Bona iniciativa, una vegada mes, del PSM de Pollença, que demostra que motius per reivindicar questions colectives no ni falten. D'agrair la presencia de Pepe García, de Esquerra Unida, i de tots quan hi participaren

 

Iniciativa

Joan Ramon Veterà | 30/10/2006, 20:52

Bona iniciativa, una vegada mes, del PSM de Pollença, que demostra que motius per reivindicar questions colectives no ni falten. D'agrair la presencia de Pepe García, de Esquerra Unida, i de tots quan hi participaren

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb