"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Plenari extraordinari, dilluns 30-O: El batle reconeix la seva imprevisió en la confecció del pressupost del 2005

psm-pollenca | 31 Octubre, 2006 17:31 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Tomeu Cifre(batle i regidor d'hisenda): "M'he mirat més el pressupost aquests dies que en tota la legislatura" 

El plenari extraordinari sol·licitat pel PSM i el PSOE per esbrinar qué va succeir amb els doblers de dèficit del 2005 es va dur a terme el dilluns a les 12,00h. En el plenari, a preguntes de Biel Cerdà (PSM), el batle i regidor d'hisenda va haver d'admetre la seva imprevisió en la redacció dl pressupost del 2005. En Biel va afirmar que, més que imprevisió, es varen fer artificis comptables per quadrar el pressupost que al final han sortit a la llum. En definitiva la gestió de l'Ajuntament, lluny de millorar, va cada pic pitjor en mans de l'eqip de govern PP-Ump-UM-Unpi. Va sortir a la llum que aquesta legislatura s'han generat 400.000€ impagats, que s'han afegit als 200.000€ que s'arrossegaven des de l'any 1995(la majoria multes d'obra).

Vegeu notícia del Diari de Balears i Diari de Mallorca.

Comentaris

 

Si, pero...

JOan Ramon veterà | 01/11/2006, 19:47

Ja el coneixem nosaltres, a joan cerdà. Però no oblidem que aixó es un matrimoni de conveniencia, i que quan els hi convé, Tomeu Cifre també sap tirar balons fora. Sobretat, que passa amb tans doblers que havian d'arribar a Pollença, al final tan sols haurà sigut el de sempre: promeses per quedar be, que s'incompleixen.

 

així anam

tomeu | 01/11/2006, 13:38

Segurament en Joan Cerdà Rull desprès de estar tres anys a la batlia es llevara responsabilitats en quan al deficit Municipal.
Ell només respon quan hi ha alguna cosa a aplaudir, els problemes els fa dels altres, n'hi ha que tenen cara.Basta veure com desprès de ser duant sis anys regidor d'urbanisme, té la santa abrra de parlar de problemes heretats quan es parla del desgavell urbanistic a Pollença.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb