"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Encarnación Pastor prepara les eleccions municipals

psm-pollenca | 15 Novembre, 2006 10:08 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El PP es juga moltes coses a les eleccions municipals de l’any que ve, especialment als municipis més poblats, que solen coincidir amb els que compten amb més població d’origen comunitari. 

Des de la convocatòria electoral anterior els residents de la Unió Europea tenen dret de vot als comicis locals. Amb aquest objectiu, la consellera d’Immigració, acompanyada de la responsable de l'Àrea de Ciutadans Europeus, Kate Mentink, està organitzant una sèrie de trobades amb ciutadans europeus. Mentink du ja una llarga trajectòria de feina al servei del PP a través de l’associació Ciudadanos Europeos (l’àrea que dirigeix actualment porta el mateix nom). Ja s’han fet reunions a Llucmajor, Felanitx, Pollença i Capdepera, municipis estratègics per al PP.

Comentaris

 

Bones noticies

Joan Ramon Veterà | 21/11/2006, 23:18

Si, bones noticies, primerament per en Joan Buades, "Reiet" i especialment per la seva companya Marga, ja que dissabte varen tenir un nin a son Llatzer. Pel que hem varen dir, tot va anar bé i avui dia 22 ja son a casa seva. Enhorabona¡¡
Comunic aixó aqui per informació de tots els afiliats , simpatitzants i lectors, que les questions entranyables no vagin deslligades de la politica .

 

enganyar

joan ramon veterà | 20/11/2006, 08:45

Dins l'àmbit dels residents europeus comunitaris i extracomunitaris, hi ha molts amb alta sensibilitat social i mediambiental que son enganyats pel PPUM. Crec que 'sho val un esforç per fer-lis arribar de que va la politica de les formacions de dreta.

 

UM=PP

tomeu | 15/11/2006, 17:57

Bé tampoc és nou que el PP funcioni d'aquesta manera, entre ells i el recolxzament que els donà Um, estan desgraciant Mallorca.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb