"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El batle d'Andratx Eugenio Hidalgo (PP) i el Director General d'Ordenació del Territori del Govern Balear, Jaume Massot (PP), detinguts per corrupció urbanística.

psm-pollenca | 27 Novembre, 2006 12:13 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Una mostra més dels casos de corrupció urbanística en que s'ha involucrat el PP.

Més informació a continuació. 

El batle de Sta.Margalida, el de Campos o el de Inca son altres personatges que han hagut de passar pels jutjats, sense contar la multitud de batles que s'han vist involucrats en el "Cas Cavallistes". Fins ara el PP intentava escapolir-se d'aquestes acusacions, pero ara s'ha vist superat per les evidències. Cal exigir responsabilitats a Jaume Mares per haver col·locat en llocs tan rellevants a aquests presumtes delinqüents.S'ha de recordar que el batle de Pollença(PP) va donar suport al de Santa Margalida, Antoni del Olmo, en el cas de les cintes on es demostraven suborns per requalificacions.

Veure article Diari de Balears

Matas és el responsable (Tribuna Mallorca)


TRIBUNA MALLORCA

Corrupció al Govern Matas: el president culpa tothom i la consellera encara no ha dimitit
El president del Govern, Jaume Matas, ha reaccionat com sempre que hi ha un problema: intentant embolicar tothom i intentant salvaguardar el seu nom de cara al seu gran objectiu que no és cap altre que tornar a ser ministre espanyol. Quan s’ha sabut la detenció del militant del seu partit i batle d’Andratx, Eugenio Hidalgo i del director general d’Ordenació del Territori, ha comparegut davant els mitjans per informar que ha destituït Jaume Massot i ha suspès de militància Eugenio Hidalgo. També ha demanat excuses als ciutadans d'Andratx i ha dit que “la culpa és de tots els partits polítics d’Andratx”. Se li ha oblidat esmentar que fa només quinze dies ell mateix va ratificar Hidalgo com a candidat a la batlia i que va ser ell i ningú més qui va nomenar el director general acusat de corrupció. D’altra banda cal subratllar que si hagués estat un altre partit, el PP ja hauria demanat la dimissió de la consellera. De moment, a l’hora de tancar aquesta notícia, la consellera Mabel Cabrer continuava al seu lloc.

Reaccions polítiques davant el “cas Andratx”

La detenció d’Hidalgo i Gibert i el pas a la clandestinitat de Massot han provocat les primeres reaccions de l’oposició. Gabriel Barceló, del PSM, considera “molt greus” els fets. Barceló considera que “hem de confiar que la fiscalia i la justícia facin la seva feina i que arribin fins al final les investigacions, però, al marge de les responsabilitats penals que puguin derivar-se, exigim responsabilitats polítiques per a cada un dels implicats en aquest cas”. El secretari general del PSM considera “insuficient” la reacció del president del Govern, Jaume Matas, que ha expulsat Hidalgo i Massot del PP. Recorda que “malgrat que tots els indicis apuntaven cap a la implicació d’Eugenio Hidalgo en presumptes casos de corrupció, el secretari general del PP i conseller d’Interior, José Maria Rodríguez, va ratificar Hidalgo com a candidat dels populars a la batlia d’Andratx fa unes setmanes”. Barceló demana al president del Govern que actuï amb més contundència per desterrar de la política municipal els escàndols que afecten nombrosos càrrecs del Partit Popular i que estan deixant en evidència la credibilitat de les institucions. Barceló també qualifica com a greu escàndol la implicació d’un alt càrrec del Govern en aquesta operació: “no és de rebut que la consellera d’Obres Públiques i el president del Govern s’ho mirin com si res. Han d’assumir la seva responsabilitat política perquè són precisament ells qui posaren aquesta persona com a responsable d’Ordenació de Territori. No pot ser que una seu del Govern de les Illes Balears hagi de ser intervinguda per la fiscalia i per les forces de seguretat i que el president i la consellera no assumeixin responsabilitats per aquest trist espectacle”.


Comentaris

 

fiscalia especial

Joan Ramon veterà | 02/12/2006, 07:57

Si la justicia destinàs una fiscalia especial per a la corrupció urbanistica i mediambiental a Balears, especialment a Mallorca, no acabaria la feina en molts anys.
I a Pollença no hem som una excepció, a pesar que això faci sentir-se incomodes a molta gent que no hi te res a veure amb cap tipus de corrupció, preferentment amb l'àmbit de qualque funcionari i del regidor ñoñi que li permet.

 

Meam si segueixen

joan ramon | 27/11/2006, 21:06

Seria dessitjable per la bona salut de les nostres institucions que la fiscalia segueixi investigant.
Per altra banda també seria bo que en Matas enlloc de dir collonades fes assumir les seves responsabilitts a na Mabel cabrer, per l'evidència de que els seu director general ha anat fent magarrufes aquesta lñegislatura, alomillor pot ser una explicació de les elevades despeses en les autopistes, qui sap.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb