"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Ara plou pero...tindrem aigua el proper estiu?

psm-pollenca | 21 Desembre, 2006 10:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Tot indica que el proper estiu tornarem a patir problemes d'aigua, ja que les gestions de l'Equip de govern (PP-Ump-UM-Unpi) van molt endarrerides.
No s'han fet les connexions amb els nous pous i Llenaire continua sense subministrament municipal (ni l'Ajuntament ni l'antic subministrador privat es fan càrrec del subministrament d'aquesta urbanització, ja recepcionada). Sembla que cerquen l'excusa per justificar la dessaladora d'Alcúdia, dessaladora que no hagués estat necessaria amb una bona gestió dels pous i la connexió amb l'aqüífer de Sa Marineta (connexió descartada per Jaume Font). Quan pugi la factura de l'aigua ja sabeu a quí demanar explicacions: al PP culpable i a UM que ho consent.

Comentaris

 

UMP no existeix

Pepe | 08/01/2007, 14:41

UMP no existeix, uns per coherència han abandonati els altres s'han passat al PP. UMP només ha estat util als negocis particulars de Guillem Mito

 

Paparra

Joan Ramon veterà | 05/01/2007, 17:19

Unió Mollera Pollensina , per mi ha esdevingut, a mes d'apendix del PP, una paparra pel poble de Pollença i un estafador pels molleros.
En quan a l'aigua , o es produeix el segon diluvi universal, o l'aigua serà salada a l'estiu al Port. ( Naturalment, d'això UMP ni idea. A mes, un pou amb una previssió de 35000lts- hora, no s'ecxplotarà per pardañeria de l'equip de govern.(El cabal es de titularidad pública)

 

PP+UM= Corrupció

Joan Ramon | 21/12/2006, 15:47

ja que i som també a Um, que lis donà supor amb els seus voit i sobretot a unió mollera pollencina, que demostra no ser més que un apendix del PP
salut i branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb