"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM demana a l'Ajuntament que no enredi més i faci obrir definitivament en Camí Vell de Lluc

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:19 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

A pesar de les ordres en aquest sentit que han sortit de l'Ajuntament, no s'ha fet res per tal que s'executin i els propietaris colindants que han tancat els camins no en fan cas, aprofitant-se de la desídia municipal.

Veure article complet PiP

Comentaris

 

desidia calculada

joan ramon veterà | 09/02/2007, 18:09

Actualment la questió del cami- carretera a Lluc a cobrat una altra dimensió de moment que un dels trams de cami tancats es propietat del batlle actual, o dels seus familiars. Si el batlle Tomeu Cifre vol "quedar be" davant el lobby papero de propietaris de grans finques de montanya, que ja es posaren histerics quan es va voler fer el parc de la Serra de Tramuntana, ara Tomeu no es podrà permetrer el geste just i elegant de reconeixer que el cami no es seu, per quan la caverna no li perdonaria. Involuntariament haurà fet el joc a Joan Cerda, que va deixar que el tema s'emmerdàs, i així emmerdat arribàs a Tomeu. Es tota la questió un "culebron" de demagogs i aprofitats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb