"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM ha proposat a l'Ajuntament tot un seguit de mesures per fer de Pollença un municipi més respectuós amb el medi ambient.

psm-pollenca | 08 Febrer, 2007 03:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La creació de l'Àrea de Medi Ambient per part del PSM la legislatura passada va esser una gran passa per fer que a Pollença es començàs a actuar en benefici del medi ambient. Ara des de l'oposició el PSM no s'atura de fer propostes i al darrer plenari s'en presentaren tot un seguit d'elles. La utilització de fusta sostenible i legal, la sembra d'arbres, l'estalvi d'aigua i l'aplicació d'energia solar, son alguns dels casos concrets que el PSM posà sobre la taula.

Veure informació completa PiP 

Comentaris

 

Enhorabona

Pepe | 15/11/2007, 16:48

Enhorabona esper que m'arribi un.
Per la Fira varen començar també el repartiment de nostra revista Urxella, que esperam vagi a arribant a la major part de gent possible. Properament la penjarem al blog, pens que és una bona idea com diu Garci.

 

Re: El PSM ha proposat a l'Ajuntament tot un seguit de mesures per fer de Pollença un municipi més respectuós amb el medi ambient.

Garci | 15/11/2007, 16:14

Hola, no he vist el Castell. Estaria bé que el pengeu a la web.

 

Enhorabona

Joan Ramon veterà | 14/11/2007, 17:29

Crec de justicia felicitar als redactors -editors del "Castell", del que en Joan Ramon n'ha distribuit varis exemplars per l'àrea de serveis-Emser, de l'Ajuntament de Pollença. Es bastant complet, i veig que es clar en atribuir a qui toca la miseria finançera municipal. Per altra part, i ja que EU es practicament l'única opossició seriosa i real que hi ha al Consistori actual, no crec que li hagem de fer opossició, es a dir , fer opossició a l'opossició, com ens ha passat al psm en varies legislatures. L'explicació que dona el Castell del vot sobre crucifix, no hem convenç, i en tot cas, el crucifix segueix alla, si es considera contraria a la Constitució la seva presencia a n'aquest indret PUBLIC i administrat per un Consistori en que CAP grup politic va demanar el vot basat-se en creences religioses de cap signe.
En conjunt, però, us felicito per el Castell, i esper que la seva difussió sigui tan bona com ho era abans, i que d'aqui a les properes eleccions municipals en surtin mes.

 

debats estèrils?

Joan Ramon veterà | 13/11/2007, 09:26

Les discrepancies, no sempre útils que es desenvolupen entre PSM-EU crec que mes de dues vegades son fruit d'una certa frustració de no poder aconseguir uns minims èxits en la lluita per el territori, la llengua i les politiques socials. He expressat mes de dues vegades que no tenim tante energia i forçes per tudar-la en disputes entre nosaltres, i que calen mes ponts d'enteniment que barreres, i als altres ja els hi va benissim que no traballem coordinadament, i a mi hem plouen cotrellades per expressar aixó mateix que expres aqui.
Gracies Tomeu i Pepe pel dialeg, que si sempre es convenient, entre nosaltres encara ho es mes.

 

Oblit

Jaume | 13/11/2007, 08:56

i ara on us heu ficat aquestes mesures?

 

Re: El PSM ha proposat a l'Ajuntament tot un seguit de mesures per fer de Pollença un municipi més respectuós amb el medi ambient.

Tomeu del Lloquet | 10/02/2007, 13:53

Molt bé les mesures proposades. Ara només falta aprofundir en el tema mediambiental. Fora la segona fase de circumval·lació, no destrucció del territori, fer una moratòria i demanar que s'esbuquin totes les obres il·legals... És guapo sembrar arbres però lo realment important és que no se'n tallin i la nova carretera que destrueix la zona humida de l'Ullal ha arrassat molts d'arbres, basta anar a veure-ho. Ànims i endavant!

 

sainete juridico-politic

joan ramon veterà | 09/02/2007, 17:55

Com a soci de AI, tinc a discrepar de les apreciacions del sr. Diaz JOGEIX, per quan: el debat actual i la postura de De Juana Chaos ho es per una condena a uns delites d'opinió, uns SUPOSATS delites d'amenaces amb una condena de dotze anys de pressó, suposo que per donar satisfacció a la caverna mediatica. Queda un poc en entredit la suposada independencia de AI. Pels delites de la participació en els atentats que varen costar la vida a 25 persones, ja ha complit la condena, i si la condena no fou prou rigurosa, ara no es poden inventar nous delictes, pareis una justicia entre de pati de col·legi i de l'inquisició.

 

AI dice No a de Juana

Joan | 08/02/2007, 03:46

Amnistía Internacional no apadrina a De Juana porque "no es un preso de conciencia quien aboga por la violencia"

AI respeta la decisión del etarra de declararse en huelga de hambre.
No obstante, matiza que no va contra los derechos humanos su alimentación forzosa.
"Protegemos a los presos que no hayan recurrido a la violencia ni propugnado su uso o incitado al odio".

Grosso modo, este es el argumento esgrimido por la organización proderechos humanos, Amnistía Internacional (AI), para no apadrinar al etarra Iñaki de Juana Chaos.

Recordemos que De Juana está ingresado en el hospital Doce de Octubre de Madrid desde el pasado 24 de noviembre, en donde está siendo alimentado forzosamente.

Presos de conciencia

Según una carta enviada por David Díaz-Jogeix, director adjunto del Departamento de Europa y Asia Central en el Secretariado Internacional de la AI -con sede en Londres- a representantes del etarra, la organización no apadrina a De Juana porque "no es un preso de conciencia quien practica o aboga por la violencia".

La alimentación forzosa no vulnera los derechos humanos
"El señor De Juana Chaos fue condenado en 1987 por su participación en diversos atentados que costaron la vida a 25 personas", matiza la misiva de AI.

No obstante, Díaz-Jogeix ha matizado que permanece a la espera de la "sentencia del Tribunal Supremo sobre el nuevo procesamiento de De Juana para pronunciarse sobre el caso".

En referencia a la decisión de De Juana de dejar de ingerir alimentos, AI ha dejado claro que no se posiciona, ya que es "un derecho individual", si bien sí que deja claro que "no se vulneran los derechos humanos con la alimentación forzosa, siempre y cuando se realice con el máximo respeto a la dignidad del preso.

http://www.20minutos.es/noticia/199909/0/juana/etarra/preso/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb