"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Deutes, deutes, deutes...

psm-pollenca | 22 Febrer, 2007 18:44 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui dijous l'Equip de Govern (els 4 de l'apocalipsi: PP-Ump-UM-Unpi), presenta al plenari municipal una llista de factures del 2006 que es surten del pressupost (es a dir, despeses extraordinàries o imprevistes). El montant total puja a varis cents de milers d'euros. Això significa que l'Equip de Govern s'ha passat de llarg en les despeses, i això que al 2006 s'havien de retallar despeses per valor de 300.000€. No volies brou?...idò tassa i mitja. En definitiva, que arribarem a les eleccions amb un deute monumental i amb el pressupost del 2007 sense fer...


El que és especialment greu és que moltes d'aquestes despeses eren totalment previssibles: sous de personal, convenis signats amb entitats, manteniments anuals d'edificis...etc. Que ha passat realment? que tots els partits del Govern volien gastar i per quadrar el pressupost el regidor d'Hisenda (i batle actual, Tomeu Cifre) va posar la tisora sense mirar prim, i ara es troben amb una sèrie de despeses que no entren en el pressupost (hi ha gent que no ha cobrat des de l'agost). En definitiva: desgavell econòmic, tudada de doblers i deute per anys... sembla que en Moneo haurà d'esperar.

Els campions de la despesa son els regidors de Serveis (Martí Ochogavia), Medi Ambient (Joan Comes), i Festes (Miquel Ramon), encara que Urbanisme o Cultura tampoc es queden curts. Val la pena veure la relació de factures, que anirem publicant per àrees en aquesta web per veure quines son les despeses "extraordinàries" dels nostres governants municipals (sopars, sous de personal autònom, despeses en propaganda, etc).

El PSM demanarà que es retiri l'aprobació d'aquestes factures i que es tracti el tema en un plenari extraordinari, ja que aquest afer té molta tela que tallar i no poden pretendre que es despatxi en cinc minuts. Seguirem informant.

Comentaris

 

Vergonya

Pepe | 25/02/2007, 17:03

Bona feina,serà molt entretengut veure aquesta tudada de doblers públics, segurament veurem com ha hagut un trasvassament de duros de les arques públiques a la butxaca dels amics

 

bromeix de vots

joan ramon veterà | 23/02/2007, 18:01

aixó es veia venir, per qualcun que viu de aprop el dia a dia municipal i veu elque mou a actuar la major part de regidors. Ja veurem que passa la propera legislatura als que hagin de governar. També me sembla que a nivell autonomic la situació es semblant.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb