"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PP espia i ataca l'oposició a través d'IB3-El MundoTV

psm-pollenca | 02 Març, 2007 11:47 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El reportatge emés el dimecres anomenat "La lluita per l'hospital" per IB3 (PP3), en que es pretén desacreditar a la Plataforma "Salvem La Real" resulta un autèntic insult a l'objectivitat periodística. El reportatge és tendenciós desde el començament, ja es comença contraposant les necessitats dels malats i el metges de Son Dureta amb la postura de la Plataforma.

Amb els membres de la Plataforma i els polítics de l'oposició que donen suport a la mateixa, s'empra la càmara oculta i no s'els dona opció a reforçar-se amb opinions tècniques. En canvi els representants del Govern PP parlen sempre cara a la càmara i aporten opinions de tècnics partidaris de la seva postura. Als membres de la Plataforma s'els arriba a qualificar de pseudoterroristes violents, acompanyant les seves imatges amb músiques tenebroses. Per contra la postura favorable a l'opció de Son Espases s'aconpanya d'imatges d'infants i de metges enfeinats, tot amanit amb músiques agradables i imatges animades en tres dimensions del futur hospital. Ni una menció a les altres possibles ubicacions, ni a les pressions rebudes per regidor De Santos per ocultar informació, ni a les maniobres urbanístiques que han envoltat l'operació. I tot això s'ha pagat amb doblers públics.

Veure petició de comparaixença de Maria Umbert(directora d'IB3) per donar explicacions sobre l'afer 

Veure article del Diari de Mallorca

Interessant article en que queden ben clares les intencions del PP respecte d'IB3

Comentaris

 

capgirar

Joan Ramon veterà | 09/03/2007, 18:57

Son clarament capgirables les manipulacions del PP balear. El PP ha esperat anys a que la situació de la sanitat pública balear i Son Dureta en particular, fos insostenible, per fer negoci immobiliari a costa de la salut dels mallorquins i el sacrifici del personal sanitari balear , també el de Son Dureta especialment. Vista la realitat d'aprop ara que que hagut d'esser operat i hospitalitzat a Son Dureta, demostra mes responsabilitat i altruisme, el darrer auxiliar de clínica de Son Dureta, que tota la Conselleria de Sanitat, amb la consellera davant, junta.

 

Goebels

hans | 04/03/2007, 18:19

Jo proposo que Maria Umbert, la mamporrera de Matas, sigui anomenada la Goebels balear. El premi podria consistir amb una placa amb l'inscripció de "ecologistes, democrates RAUS !!" (O ja directament JUDEN RAUS"

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb