"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM aconsegueix 1 regidor amb 619 vots

psm-pollenca | 28 Maig, 2007 10:30

Els resultats de les eleccions locals son els seguents:

Partit        Vots        Regidors 

PP-UMP     2.014    6

UM-Unpi    1.979    5

PSOE        1.323    4

PSM            619     1

EU               595     1

ERC             332     - 

El nombre de regidors continua igual que al 2003, amb l'excepció del PSM, que ha pasat de 2 a 1 regidors. En Gabriel Cerdà continuarà com a regidor fent feina per Pollença.

 

Comentaris

 

Salut

Joan Ramon | 24/12/2007, 19:41

Molts anys i bons.
Salut i República.

 

felicitats

Joan Ramon veterà | 24/12/2007, 17:58

Molts anys als pesemeros de veres, ecologistes, esquerranosos, nacionalistes d'esquerres, i feliç 2008

 

canvis de tendències

xavi | 13/06/2007, 01:43

ara volia expressar una cosa q fa molt temps q hem roda pel cap.el psm com a partit de 31 anys d'història si no vaig malament, ha anant moderant el seu discurs perdent part dels seus pilars en q sorgí. jo aquest fet el trob com una pèrdua de identitat del partit en cap moment un partit ha de moderar el seu discurs l'ha d'anar adaptant a la realitat.un dels pilars q trob q actualment s'estan perdent i un dels quals el caracteritza és el seu discurs nacionalista.aquest tret ha estat sotorrat amb els anys. actualment les agrupacions no creen la conciència nacional que els hi pertoca donar a conèixer. l'abandó d'aquest aspecte per part del psm crec q en part pot dur com a conseqüència l'arribada de nous partits que s'apropien d'un espai que fou del pm i ara està sent oblidat, em refereixo a l'arribada d'ER a mallorca. crec q no podem abandonar aquest discurs, si nosaltres el deixam perdre deixam morir un pais, és el nostre deure lluitar per recobrar uns Països Catalans unificats, dons lluitem per aquest futur i fasem realitat la nostra il·lusió.

 

xoxeta

besteiro | 12/06/2007, 18:47

Abans del 1991, també el PSOE va governar amb coalició amb CB, recordau, per tant el Psoe també es culpable. Cree el ladron que todos son de su condición. Tal volta hauriem de donar una volta per COLONYa a veure que tal les mangarrufes i prepotencies , i en que beneficia aixó a l'entitat.

 

Que té aquest Andreu?

Maria | 12/06/2007, 11:11

Com es que està tan nervios aquest del PSOE que entra a aquest blog?
Té mal de consciència?
no el volen ni els seus que ve per aquí a crear crispació?

 

Xineta ...

Tomeu | 12/06/2007, 10:58

En Xineta el que ens roba la peseta deia el poble.
Sempre es podiren treure de nou factures que es pagaven a aquella epoca per lloguers, i també es podrien treure acords de plenari que feren que el batle oliver guanyas un metres allà on ara té la farmacia, o que ara cala carbó sigui urbanitzable, o que as Formentor es puguin fer els xalets que es fan, gran contribució la de aquell govern socialista on el regidor de hisenda i secretari del partit era un tal xineta.

 

APISERUM, REFRESCA LA MEMORIA

Andreu Crespi | 12/06/2007, 09:20

Té refrescaré la memòria Tomeu. Qui va endaudar el poble va ser el CDS encapsalat per Martí March "Molinet" i Toni Ferragut (i alguns que avui en dia estan en el PP). El PSOE en aquell moment, encapçalat per Tomeu Joy estaba a l'oposició. Després Toni Ferragut liderar Convergència Balear i el PSOE aconsegui quasi la majoria absoluta pactant amb el CDS de don Joan Franc. Aquesta victòria, entre atres coses fou gràcies a l'endautament que havia deixat els anterior governant, com té dic, alguns dells a les files del PP. Demalí a nen Vallori, ara a les files del PP, ell t'ho contaré bé.
Els pintors teniu poca memòria

 

PODEM RECORDAR MOLTES COSES MES

Andreu Crespi | 12/06/2007, 08:34

A mi en Tomeu en recorda a aquell regidor que s'oposaba a la regulació de places del hotel Molins que després d'haver venut un bon grapat de cuatros al mateix hotel va votar a favor sense badear.
Per cert, ¿té permís d'obertura un negoci de cuadros que hi ha deves el Calvari?

 

Records...

Tomeu | 12/06/2007, 06:29

A mi n'Andreu em recorda actituds com la de aquell regidor que va aconseguir amb la resta del seu equip endeutar Pollença, que li deien Xineta o xonxeta?
Salut

 

Andreuet

Joan Ramon vetera | 11/06/2007, 22:36

Per a mi es evident que tu no ets del PSM, "Andreuet",simplement vols enverinar el PSM. Si et vols enverinar tu , basta et mosseguis la llengua. Per cert , el català que escrius, es dessastros. FINS MAI¡¡

 

Re: El PSM aconsegueix 1 regidor amb 619 vots

GArci | 11/06/2007, 20:48

aquest debat improductiu me sona. Crec que ja l'he viscut a un altre bloc.
No se qui és aquest home, però si conec als Joan Ramons i puc dir que si que tenen molt a dir en el PSM. El partit le fa la gent que pertany a ell. I ells han fet més camí que ningú aferrant cartells i repartint propaganda i fent campanya que ningú. Si no pots sofrir una crítica en el si del partit vesten al PP i creu el que et manin.
Jo soc d'EU-EV i m'agrada participar en aquest bloc, no puc? A més a Joan Ramon no li publiquen els articles aquí, si fos així seria més actiu.
Amic Andre, crec que t'has equivocat de mitjà. Els ho hauries de dir a la cara el que dius, i si realment creus que s'equivoquen amb la seva postura dins el PSM ho hauries de dir en la seva assemblea si vols que marxin.
Salut amic. No deixis de participar constructivament!

 

pernicios

Joan Ramon veterà | 11/06/2007, 19:30

El que fa profunt mal a l'Agrupació del PSM de Pollença, es amollar discursos xenòfobs com el que vaig sentir dilluns passat, que es mes propi de Fuerza Nueva, o no fe mai un puta minut de feina, en cap sentit, i anar a dir el que han de fer els altres des prés de les aleccions, o afuar els cans contra un partit amb molt de punts de coincidència com pot esser EU o ERC. A mes a tu no t'importa el que voti.

 

cara a cara

Joan Ramon veterà | 11/06/2007, 17:02

Clar, amb un café t'hauries de donar a coneixer, i aixó no ho vols. No he vist mai cap Andreu Crespí fent feina pel Psm de Pollença. Si he vist un Mateu Crespi destrossant, o intentant destrossar el PSM a Mallorca. Ets mes postís que un duro sevillano, tu no ets del PSM ni ho has estat mai, domes vols donar pel cul.

 

pare espiritual

Joan Ramon Veterà | 11/06/2007, 16:56

"Andreu Crespi Xinxeta" investit conseller espiritual i conseller dels Joan Ramons...riurem molt amb el sosialista postís. Per si no vas be de la vista ,fixat que les sigles PSM porten una "S": a que no saps que vol dir? Els meus amics, interlocutors, blogs, els me cercare jo, tu preocupat de la teva salut mental. Per cert , a la feina no tinc ordinador. El meu nom, en lletres grosses , esta aqui baix

 

QUIEN SE PICA AJOS COME

Andreu Crespi | 11/06/2007, 16:54

No confonguis les coses que jo no té inultat. Té criticat! Estic totalment en contra de la teva actitud. Si donau molt de joc es perque no aceptau mai una crítica, avui ha quedat més que demostrat. Si no venen a les vostres els demes son una merda, no en tenen ni idea, no saben res... Mira, ja nes ta bé. No perdis més tens a ca un altre si ets del PSM que si no té n'adones ens fas mal a tots. Transmets una imatge que de desunió que no és la que és. Dubto que hagueu votat el PSM. I que té quedi molt clar, jo no vull fer-ta callar, tot el contrari. El que vull, és que tot el que tenguis a dir, ho diguis dins el PSM (partit, blog, castell...) i no a ca un altre. Hi si hi vols dir a ca un altre, deixa el PSM. Si l'estimes tant no ens facis mal. Qué és que no te n'adones compta del que transmets?
Cafes amb tu? cap ni un, no m'agrada el cafe ni m'agrada la gent que va de prepotent per la vida. I de mala llet, gens ni mica. Només te dic la veritat, ara que començan un nou cicle polític.
P.D. La mala llet seria quan un poc demostrar que un altre no té una furgoneta a total disposició els 365 dies de l'anys.

 

Andreu ets un valent

Joan Ramon | 11/06/2007, 16:25

Mira Andreu no feia contes contestarte, però o fare per darrer cop, per fer descalificacions personals només contestare en un altre mitja, si et fa ganes podem quedar per fer un cafe,i alomillor et lleves la mala llet que dus,de totes maneres si em vols fer calalr de la manera que o has fet avui, crec que no aconseguiras gairé,evidentament no acceptaria invitació ni convidaria a algú que va insultant el personal de "amagatotis", així que cadascu pagaria el seu cafe.
Salut

 

ELS PACTES DE UM

DIONIS | 11/06/2007, 15:27

Pareix ésser que els pactes de UM es preparen a una finca de deves Ternelles d'un ex-regidor del PSOE. Pareix ésser que aquest s'ha passat a les files de UM. A que espira aquest senyor? a un lloc dins el consell d'administració de l'empresa municipal?
N'hi ha que només "serveixen" per estar en el poder...

 

Tomeu es Marquet?

Andreu Crespi | 11/06/2007, 14:31

A la fi aquest blog torna a ser operatiu, la familia Bosch dona molt de joc. Per cert Tomeu, les teves maneres recorden a un tal Marquet

 

Andreu?

Tomeu | 11/06/2007, 12:27

Les maneres den Anbdreu recorden les d'un tal "xineta".

 

Aclariment

Pepe | 11/06/2007, 10:36

Uf ja he vist que aquesta discusió segueix de blog a blog.
Respecte a nosaltres només dir que el blog Urxella no és el blog de Pepe García sino d'Alternativa EU-EV de Pollença. Evidentment no deman l'opinió de cada article que faig ( això fa inoperatiu un blog) però el funcionament del blog depen de nostra assemblea. Això vol dir que abans de treure un tema que sé que pot no tenir el consens total de l'assemblea faig una consulta (l'article d'avui és un exemple. També vol dir que Garci és adminitrador del blog com jo mateix i que nostra assemblea va decidir que fos un blog obert a articles de gent que no forma part d'EU_EV.

 

SAlut

Joan Ramon | 11/06/2007, 07:24

Alomillor Andreu no hauries de demmaanr als altres esforços que tu no faras mai.

 

Salutacions Andreu

joan ramon | 11/06/2007, 07:21

Andreu agreesc la teva preocupació pel que faig, puc asegurarte que durant la campanya he estat dels que a fet més feina al PSM i jo a tu no t'he vist mai repartirt un sol castell.
Segurament però la teva funció critíca de cara a la galarei et po manar molt bé.
Per cert em va sorprendre que un familair meu em digues com va anar l'assamblea del PSM, li havia contat un ex-regidor de Um a un bateig.
Andreu per molt que remuguis, escriure on en tengui ganes, i el meu horari no és el mateix que el del meu pare ja que et dediques a dir que escriu en horari de feina.
Salut

 

salut

joan ramon | 05/06/2007, 18:03

Joan Ramon estic ben igual que tu, crec que ahure de manester almenys una legislatura per referme jo.
salut

 

Instruccions

Fòrum | 05/06/2007, 17:04

Entras a la pàgina del fòrum (enllaç) i davall del títol hi ha un apartat per registrar-te. Una vegada registrat t'envien un correu a la teva adreça electrónica i només pitjant ja ets un usuari registrat.
A partir d'aquest moment pots triar el tema que vulguis comentar, pitjas sobre el tema i publicar resposta i ja està... També pots obrir nous temes. Pareix complicat però una vegada inscirt és igual de fàcil que al blog. Si tens qualsevol problema em tens a la teva disposició.
Per l'altre tema només hi ha una medicina l'autocrítica.

 

inquiets

Joan Ramon veterà | 05/06/2007, 16:49

Be, de qualque manera hem d'anomenar les coses i tal volta aixó de pollencins inquiets valgui com a definició. Ja me dieru la forma de participar-hi, ja que jo soc un perfecte ignorant de l'informàtica i de casi tot. Per començar hem podieu explicar la diferència entre vanitat i autoestima, que ahir hem varen caure un parell de quintars damunt, hem sembla que de vanitat i tal volta mesclada amb sectarisme, i no m'he refet. Help¡¡

 

Opinió

Pepe | 31/05/2007, 22:05

No l'he dit però evidentment esperam vostra participació al fòrum.
Opin de manera molt similara JRV en gran part del seu comentari, les victòries i les derrotes són resultat d'una feina en equip , encara que qui doni la cara sigui important.
També estic d'acord amb que Biel ha fet una bona oposició aquest quatres anys, millor que la del PSOE evidentment.
De la part que no estic d'acord prefereix no dir res.

 

Pepe

U fòrum dels pollencins inquiets. | 31/05/2007, 22:00

Hem obert "U" fòrum del pollencins inquiets, el moderador és fralokus (independent) i la idea és crear una nova eina d'intercanvi d'idees i arguments, per la participació de tots els que estimam Pollença i tenim inquietuts per millorar-la.

 

motius

Joan Ramon veterà | 31/05/2007, 19:32

Ara suposo que vindrà l'allau de consells per donar al PSM de Pollença i de per tot, tal volta siguem el partit que mes en rep...a posteriori, dels futuròlegs del passat. Certament que la major part de l'agrupació PSM, jo inclòs, estavem per formar coalició a Pollença, sobre tot amb Pepe Garcia. I dic el seu nom, perque a Pollença, com a tot els pòbles, compta mes el nom i el prestigi personal adquirit, que les sigles, i també la feina feta durant els 4 anys previs . Però també es veritat que ningú va tenir c. de posar-se al devant l'agrupació del PSM i dir " jo vull ser el cap de llista". Biel ha sigut L'UNICA oposició al consistori durant aquests 4 anys, i aixó crec que dona dret a també dir la seva en quan a la voluntat de amb qui es pacta. No soc jo precissament un "admirador" de Joan Cerdà, i no m'agrada gens la seva practica politica, però no tot seria negatiu amb l'inclussió de Biel al govern municipal per el PSM i per l'esquerra. Hi ha hagut per part de l'agrupació també una manca molt alta de presencia al carrer i donar a coneixer el que feia Biel, i dic Biel, malgrat les bones relacions d'ell amb la premsa de fora poble.

 

salut

joan ramon | 30/05/2007, 14:57

Jo no trobo que s'hagi de demanar la dimisió de'n Biel, les equivocacions són de tota l'agrupació, segurament en major mesura de algunes membres que d'altres, però tampoc crec apropiat autoflegelar-se.
però si crec que s'han de rectificar algunes coses.
salut i branca.

 

el que pens

joan ramon | 29/05/2007, 05:30

Jo tampoc o crec, però és una dada.
A més jo don moltes probabilitats al pacte de dretes al govern balear.
A Pollença si pens que en Joan Serà batle, i don més probabilitats de que o sigui amb el PSOE que amb el PP.
Salut

 

BIEL CERDÀ BUADES "PICAROL" DIMITEIX

DFG@MKD.COM | 28/05/2007, 21:04

PER COHERÈNCIA POLÍTICA I PER DIGNITAT, BIEL CERDA HAURÍA DE DIMITIR EL MES AVIAT POSSIBLE. CAL UNA RENOVACIÓ INTERNA D'ALT FINS BAIX. QUEDAR-SE AL PSM BIEL ÉS SENTENCIAR EL PSM A LA MORT POLÍTICA A POLLENÇA I CREC QUE TU NO VOLS AIXÒ. HAS FET MOLTA FEINA, LA GENT ES CONSCIENT D'AIXÒ, PERÒ AQUESTA FEINA NO ESTÀ BEN FETA O NO HA ARRIBAT AL POBLE. DE L'EQUIP QUE HAS PRESENTAT NO N'HI HA CAP QUE TENGUI TIRON ELECTORAL I AIXÒ SEMPRE PASSA FACTURA.
pEL BÉ DEL PSM VETEN A CASA I DEIXA PAS A GENT NOVA.

 

Re: El PSM aconsegueix 1 regidor amb 619 vots

talaia | 28/05/2007, 17:28

aixo o deus dir tu lo de na maria antonia i alerta amb lo den joan cerda perque jo no o veig tan clar com tu dius
crec que el teu conficent va un poc aquivocat.
jo tambe pens que si haguesiu format el BLOC no nomes tendrieu un regidor dins l0 l'ajuntament perque si sumes els vostres vots, amb els de EU i ER teniu mes vots que els del PSOE, aqui crec que vos eu equivocat un poc.

 

Sempre els mateixos

Manzano | 28/05/2007, 15:00

A la Pollença sempre han estat al doble joc. El 36 uns es resistiren a les armes i altres foren lo mes faixista de Mallorca. ¡Vaja poble brut! Logic, UM es el seu model. Apreneu de la história o us passará lo mateix, capullos.

 

posible pacte

joan ramon | 28/05/2007, 11:54

Un confident em diu que les negociacions estan així,per un possible pacte :
Antich president del parlament
Maria antonieta presidenta del consell de mallorca
Joan cerdà batle de Pollença
salut

Powered by LifeType - Design by BalearWeb