"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Constituït l'Ajuntament de Pollença

psm-pollenca | 16 Juny, 2007 14:22 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Pròximament es celebrarà un plenari per delegar les arees de govern.

Avui a les 12 ha començat el plenari constitutiu de l'Ajuntament. S'ha constituït la Mesa d'Edat am Francisca Ramon de Presidenta i Mªdel Mar Sastre de Vocal. Els regidors han presentat la seva credencial de regidor i després han jurat o promés la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia.

A continuació s'ha procedit a la votació del batle. Només s'han presentat com a candidats Tomeu Cifre Ochogavia i Joan Cerdà Rull. El sentit del vot del PSM, tal i com va acordar ahir divendres l'Assamblea del partit, ha estat favorable a la investidura de Joan Cerdà. El PP-Ump ha votat Tomeu Cifre; UM-Unpi, PSOE i PSM han votat Joan Cerdà i EU ha votat en blanc.

El PSM ha explicat el sentit del seu vot, argumentant la semblança dels programes entre UM, PSOE i PSM, l'acceptació d'onze exigències bàsiques del PSM i l'avanç de la negociació per tal que el PSM participi de l'Equip de Govern. Així i tot aquesta negociació no està tancada i per tant no està totalment garantida la presència del PSM en el Govern. Per això l'Agrupació es reunirà properament per analitzar la forma concreta en la que el PSM podria entrar en el Govern. El PSM vol gestionar l'Empresa Municipal de Serveis, la Regidoria de Cultura i participar de la Comissió de Govern essent en Biel tinent de Batle, amb el compromís que els acords de la Comissió de Govern hauran d'esser per unanimitat.

Ahir l'Assamblea també va recolzar que EU entri finalment en el Govern municipal, ja que això donaria a l'Ajuntament més capacitat de col·laborar amb el Govern Balear i el Consell de Mallorca, on el BLOC (PSM-EU-ERC) previsiblement entrarà a governar. En qualsevol cas aquesta desició depén dels socis principals del Pacte (UM i PSOE, on el PSOE ja s'hi ha mostrat favorable) i de la pròpia Esquerra Unida.

Prest penjarem l'explicació de vot que ha realitzat el nostre regidor, en Biel. A la Sala de Plens Pràcticament no s'ha pogut sentir les intervencions del polítics per la pèssima megafonia; esperam que aviat es sol·lucioni aquest problema i que es plenaris es retranmetin per Ràdio Pollença.

Si finalment es concreta l'entrada del PSM en l'Equip de Govern també penjarem el contingut del Pacte. Volem que la gent conegui perqué ens comprometrem amb el govern municipal i qui és el programa que exigirem que es cumpleixi.

Des del PSM celebram que el PP ja no governi Pollença i esperam un gir a l'esquerra del nou Ajuntament. Si el PSM és dins l'Equip de Govern exigirem, a més, un gir cap al nacionalisme i cap a la protecció del medi ambient.

Enhorabona a tots els regidors.

Comentaris

 

Maria

Tomeu | 10/07/2007, 10:57

I Miquel Cifre director general de faltes d'ortografía

 

en picarol director

mollero | 09/07/2007, 17:52

a en picarol el farán director insular de patrimoni, bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen !

 

Colonya

Julian Besteiro | 18/06/2007, 19:15

Esperem que no deixi Colonya fet un solar

 

Bona legisltaura

Maria | 18/06/2007, 10:55

Seria dessitjable que des del equip de govern treballeu per la obertura de camins, així com fereu a l'oposició.
Anim

 

Re: Constituït l'Ajuntament de Pollença

Garci | 18/06/2007, 10:05

Surrealista!

 

Re: Constituït l'Ajuntament de Pollença

JM | 18/06/2007, 07:48

GAY!

 

Molta merda

Tomeu | 18/06/2007, 07:22

Tens raó, merda a Pollença n'hi ha fins els collons, i tu surts amb un corral.
Però bé, tampoc no emporta treure molta merda, basta anar a veuré el PGOU que va fer el PSOE, i de merda se'n pot treure a punta pala.

 

A TOMEU

JM | 18/06/2007, 06:43

Un tal Marquet va fer d'un corral una tenda de cuadros devés el Calvari. Per cert, té permís d'obertura? i llicència d'activitat?
Me me toquis més els collons que de merda en teniu fins al coll

 

quina gent

tomeu | 17/06/2007, 21:52

Entre un tal Feregut i un tal Xineta deixaren el poble fet un solar.
Ara que pretenen, llevar força a l'esquerra?

 

anònims

Joan Ramon | 17/06/2007, 21:44

JO estic segurisim, és lamentable que gent mitjançant el seu anbinimat miri de intoxicar els blogs.
Salut i República

 

Cizaña

Pepe | 17/06/2007, 21:06

Estic segur que no es tracta de Toni Marquet inclós diria que no és ni un votant del PSM; em recorda al còmic d'Asterix; "la cizaña", el millor és no fer-li ni cas.
Al 2008 esper que estem tots plegats lluitant per aconseguir un parlamentari que parli amb veu pròpia a Madrid.
Salut

 

Re: Constituït l'Ajuntament de Pollença

Garci | 17/06/2007, 20:53

Sigui qui sigui crec que als únics que fa mal és al PSM.
PEr jo queda tot dit.
Salut Joan Ramon.

 

engany

Joan Ramon veterà | 17/06/2007, 20:39

Garci, no he tingut ocassió de parlar amb Toni Marquet, però no puc creure que encarà que possi "MARQUET", això sigui seu. Ja ho aclarire, però no vull picar, ni piqueu vosaltres.

 

paranoies

JRV | 17/06/2007, 19:15

"El paranoico emmascarado ataca de nuevo" i mos dise lo que tenemos que aser.

 

detritus

xiu xiu | 17/06/2007, 19:04

Hola MERDA, diu un bon refrany mallorqui, que qui xerra darrera , xerra amb el cul.I aquesta de ser la part mes important de la teva persona, pel que es veu

 

Errada

Joan Ramon | 17/06/2007, 11:26

seu malnom era "garnaya" perdonau l'errada.

 

Fets destecables

Joan Ramon | 17/06/2007, 11:25

A l'Ajuntament de Manacor va tenir lloc un dels actes per a mi més emotius de la jornada de constitució de noves corporacions municipals. El regidor del Bloc i representant de ER Joan Llodra es va posar les ulleres de Antoni Amer "garbya", batle de Manacor afusellat el 29 de Desembre de 1936 pel anomenat "movimient" pel greu delicte de ser fidel al regim demòcratic Republica.
Les ulleres són l'únic objecte personal, comjuntament amb un rellotge reotnat a la família.
Salut i República-

 

Tenim un compormís

Pepe | 17/06/2007, 08:30

A Alternativa EU-EV varem decidir abans de les eleccions no entrar a un govern dirigit per UM- UNPI o el PP i mantendrem aquest compromís.
Però això no resta a l'equip de govern capacitat de col·laborar amb el Govern Balear i el Consell de Mallorca, col·laborarem totalment en qualsevol projecte que sigui coherent amb nostre programa, com per exmple la protecció de Cala Carbó.
Sempre que l'equip de govern faci propostes en la línia de una Pollença més igualitaria, social i respectuosa amb el medi ambient trobará nostre suport. Quan no sigui així trobará nostra oposició.

 

Re: Constituït l'Ajuntament de Pollença

Plataforma Cala Carbó | 17/06/2007, 00:21

Enhorabona al PSM per la presa consistorial. La plataforma per a salvar Cala Carbó desitja que la protecció d'aquest paratge es resolgui favorablement.

 

Camins públics

Joan Ramon | 16/06/2007, 20:33

Del nou consistori tenim quatre regidors que van acudir a l'excursií per la carretera vella de Lluc, una a cavall Cati(UM) tres a peu, Biel (PSM), Juanjo (PsoE) i Pepe (EU).
Esper aquest bon auguri siguí efectiu en la recuperacií de camins públics.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb