"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

La Plataforma per Cala Carbó ha creat un blog.

psm-pollenca | 18 Juny, 2007 15:40 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

La Plataforma per a la Protecció de Cala Carbó ha creat un blog per concienciar sobre l necessitat de protegir aquest entorn de la Cala Sant Vicenç. L'adreça és http://calacarbo.balearweb.net/. Esperam que tingui èxit i molta participació.

La protecció de Cala Carbó figura en el programa del PSM des de fa vàries legislatures i formarà part dels acord de govern si el PSM entra en el Pacte.

Imatge de Cala Carbó sense edificis. Montatge per Biel Perelló

Comentaris

 

Salut

Joan Ramon | 22/06/2007, 18:56

Et puc donar la raó en part de teu analisis, però també seria bo recordar que vots només n'augmentaren EU i ER.
Per altra banda val a dir que l'assamblea de cada partit decidira o ja ha decidit que fer, i desgraciada o afortunadament ningú sap que volen tots els seus vots, i el que penso ès que cladria menys ambiguitat en els partits polítics, per no decebre llavors al votants.
Salut

 

Biel Cerdà

Tomeu | 21/06/2007, 15:17

Jo pens que la gent externa al PSM s'equivoca quan cita l'assamblea del PSM per demanar el cap d'en BIEL, dincs serà la assemblea la que decidira erl que s'ha de fer.
I evidentment, la assamblea amb els seus encerts i erros decidirà el futur del PSM, i estaria bé que la gent s'atracas al PSM i des de dedins varies les coses que s'hagin de variar, des de defora no s'arreglen les coses.
En Biel evidentment s'equivoca, però no s'equivoca cap altre Polític a Pollença voleu dir?

 

Re: La Plataforma per Cala Carbó ha creat un blog.

Toni | 20/06/2007, 23:12

Tomeu, demés va amb accent, a part de que "el demés" és un barbarisme derivat de l'expressió castellana "lo demás". L'expressió correcta hagués estat "la resta". Una persona que la única arma que té per desmontar arguments polítics (cosa bastant trista) és l'ortografía, no s'hauria de permetre aquest tipus d'errors.
Deixant aquest tema, en Ramon Joan ha manifestat un fet objectiu, que és la tendència a la baixa a un ritme alarmant del vot del PSM, i no crec que vendre's per la cadira sigui la solució. Aquests quatre anys d'oposició i el comportament d'en Biel al debat del club són suficients per fer-me sospitar que el pacte UM-PSOE-PSM estava pactat d'abans de les eleccions, i com jo molta gent. Això és una traïció no tan sols a l'assamblea, que es suposa que hauria de tenir un comportament democràtic, sinó també a totes les persones de Pollença que anarem a votar quan el govern ja estava decidit. La única cosa que poguerem triar fou el nombre de regidors de cada partit. Jugar amb la democràcia d'aquesta manera pel profit personal, i d'esquenes a la gent que et dóna suport, conduïnt al partit cap a una moderació que no li és propia i que l'està destruint electoralment és motiu suficient per demanar la dimissió del responsable d'aquesta situació (almenys baix el meu criteri). Si no, potser a les pròximes eleccions el regidor del PSM acabarà a ER (amb motiu), i essent una persona de costums, que ha votat tota la vida al PSM, em sap molt de greu haver d'estar a aquestes altures penedint-me d'haver-vos donat el vot.

 

SOIS LOS MEJORES

PSM-ENTESA | 20/06/2007, 21:00

Con gente que no sabe reconocer errores no vale la pena hablar. PSM, segiros creyendo que sois los mejores, para otros seguro que será perfecto.
Venga adios

 

De los Labios

tomeu | 20/06/2007, 19:45

Estas amb mi.I no estas en mi.
Enga home que et suspendran el magisteri, atura això i a estudiar.

 

Re: La Plataforma per Cala Carbó ha creat un blog.

Xesc | 20/06/2007, 17:06

El PSM pollencí té un problema, predica la defensa del territori però si "u" pollencins fan xalets calla. Per això ja tenim altres partits no necessitam un PSM light que no sap que vol ni cap on va, ple d'afiliats xaletistes. Torn a repetir el PSM no dona cabuda a cap ideologia social actual, és una caricatura del PSM del passat.

 

rebiel

futuròleg | 20/06/2007, 16:14

I el canvi climatic es culpa d'en Biel. De bona tinta

 

futuròleg

Yosoyaquel | 20/06/2007, 16:12

Ara, El futuròleg porroner enmascarat ataca de nuevo

 

A TOMEU

Ramon Joan | 20/06/2007, 14:27

Es que no teniu per on contestar Tomeu. En el fons estàs en mi, però no ho vols reconeixer. La no dimisió de Biel Cerdà vos durà a la ruina més total, ja ho veuras. Temps als temps

 

Quin tarat...

Tomeu | 20/06/2007, 09:14

Per començar avorrit no va amb B.
El demes "no comment", veig que la teva obsessió continua...

 

Endavant

Maria | 20/06/2007, 09:04

S'obrira d'una vegada la carreterta vella de LLuc, o seguira amb els seus privilegis aquella gent que s'apropia d'un bé públic?

 

3,2,1.....0? JO CREC QUE SI

Ramon Joan | 20/06/2007, 08:03

3,2,1 regidors, aquesta és la realitat. Cizanyers l'electorat del PSM que heu perdut. Viviu en un món irreal i la realitat vos espanta. Afrontau-la i obrau en conseqüència. Fins ara no ho heu fet.

 

N'hi ha de cizanyers

. | 20/06/2007, 07:39

Crec que aquest bloc no s'ha d'animar necessàriament parlant d'en Biel. Podem parlar de Cala Carbó que és molt més interessant. Fer comptes que al 2011 el PSM treurà 0 regidors es fer futurologia. Els regidors que tregui el PSM dependran de moltes coses, entre elles la feina que es faci, des del govern o des de l'oposició.

 

AQUEST BLOK TORNA ESTAR MOLT ABORRIT

Ramon Joan | 20/06/2007, 07:23

Vengi, amem si això ho anima... Segur que la saga Bosch hi possarà lguna coseta.
Eleccions del 99: PSM 3 regidors, Biel regidor de Medi Ambient (encara hi ha papareres per dins l'àrea de Medi Ambient)
Eleccions de 2003: PSM 2 regidors. Biel "lidera" una nefasta oposició dictada per en Rull.
Eleccions 2007: PSM 1 regidor. Biel, posiblament regidor de Cultura.
Senyors del PSM, no pensau que algú s'hauria de responsabilitzar d'aquesta pèrdua de vots? no hauria d'haber dimitit en Biel?
Demostra que està en política per un sou, res més.
Predicció eleccions 2011: PSM 0 regidors.
Au idò, salut!

 

Re: La Plataforma per Cala Carbó ha creat un blog.

Plataforma Cala Carbó | 19/06/2007, 18:47

La Plataforma vol agrair tot el treball Passat, Present i Futur del PSM per a mirar de salvaguardar per a sempre aquest indret meravellós de Pollença. Encara que parlam d'una platafoma APOLÍTICA, esteim a la vostra disposició per a qualsevol cosa que ens dugui a una resolució en positiu de la protecció de Cala Carbó.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb