"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

En Mates abandona el vaixell

psm-pollenca | 22 Juny, 2007 07:20 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Davant l'incapacitat per formar governs del PP, tant a nivell autonòmic con insular com local, en Jaume Mates deixa la política abans fins i tot que s'hagi conformat un pacte d'esquerres i nacionalista. Abandona el seu escó, el partit i també Mallorca (diu que s'en va als Estat Units, com n'Aznar).

Segurament a un polític professional, que tota la seva carrera l'ha feta com a polític i governant amb el vent a favor (quan al 1999 el deixaren a l'oposició, n'Aznar el va fer ministre), aguantar el timó del PP fins al 2011sense presentar-se, no suposava cap guany personal per Mates, i en el fons el PP i les Balears poc li importen. També hi pesa el fet que els afers judicials que té en contra li poden esclatar durant aquesta legislatura sense tenir l'inmunitat que fins ara li proporcionava la presidència.

Ens felicitam que aquesta etapa tan nefasta per les Balears que ha encarnat el senyor Mates hagi acabat. La destrucció territorial i cultural així com la madrinyelització econòmica que han sofert les Balears son els llegats que haurà deixat en Jaume "de ca na Sineuera". Probablement ha estat un gran gestor que ha aplicat una pèssima política. Esperam que els que agafin les regnes no el facin bò (com en Mates va fer bò a en Canyelles), ja que personatges com Carlos Delgado no donen gaire esperances.

Aquesta "espantada" deixa en mal lloc als altres líders del PP que han quedat a l'oposició, tan n'Estaràs com na Cirer com els liders locals; tots ells hauran de reflexionar si segueixen els passos del seu cappare.

Les darreres pataletes del president han consistit en questionar la Llei Electoral i, ara que han perdut, sembrar el dubte sobre els pactes, aquells que durant moltes legislatures els permeteren continuar manant.

Comentaris

 

public

Joan Ramon veterà | 27/06/2007, 19:31

"Tomeu", entre cometes, clar. Conseller meu, guia espiritual meu, angel de la guarda, gracies pels consells que no t'he demanat: I tu penses que aixó es una carta privada a Calderon o al mago de Oz ?.Aixó es un escrit a un mitja de difussió mes, on poden participar tots, fins i tot tu, perque ho pugui lletgir el que pugi i vulgui i l'interessi, i Calderon m'ha donat l'oportunitat.

 

Tomeu

retomeu | 27/06/2007, 19:04

Estic content que a aquest Bloc i al de Urxella hi hagi gent tant sevia que digi constantment als altres el que han de fer i el que no, no ens podem equivocar mai. No ens podem equivocar mai. Es el no Messies que ha arribat. Per favor , donat a coneixer!! Creim en tu oh SALVADOR!! Ets mortal?? Ets divi? Ets pots comunicar amb mi per telepatia? Feu, per favor!!

 

LOS BOSQUES

TOMEU B. | 27/06/2007, 16:05

Escolta, de Tomeu a Pollença i al Port de Pollença n'hi ha molts, NO NOMÉS TÚ TÉ NOMS TOMEU. Només faltaria que ara no pogués utilitzar el meu nom. I tu té t'has cregut?
Perdona, manera un tant barroera la teva. Es veu que tu i els boschs estau fet amb el mateix patró. No sabeu aceptar crítiques i no hi veis dos pams lluny. Així vos va. Quina llàstima!
Per cert

 

participació al blog

tomeu | 27/06/2007, 09:21

Tomeu fictici, almenys el Ramon Maria Calderon del Blog a empreat metodes de dialeg, cosa inaudita en els darrer anònims del blog, per altre banda aquest és un blog del Psm on es poden recollir opinios de totes les ideològies, com has fet tu de manera un tant barroera, tot siguí dit.
On són els punts de opinio obert a a la gent del PP, UM i PSOE de Pollença?

 

Pregunta

Pepe | 27/06/2007, 08:06

Publicareu vostre acord amb UM-UNPI i PSOE?

 

Urxella

Pepe | 27/06/2007, 08:05

Tomeu si volgués un blog personal li donaria el nom de blog de Pepe García, com han fet Biel Barceló, Grosske i tant altres. El Bloc Urxella és d'Alternativa EU-EV, té dos administradors ( Garci i un servidor) i està obert a articles de tothom.

 

Ramon Maria

Joan Ramon veterà | 26/06/2007, 18:54

Ramon Maria Calderon, gracies per posar el teu nom, es un alivi despres de tants d'anòmims barroers. La questió que tu plantejes amb el que tu consideres un cas aillat,Biel, te molta importancia. No puc jo afirmar si darrera la intenció de Biel hi ha el de guanyarse la vida de la politica, ni tampoc ho puc rebatrer categoricament. Tinc evidencies de que Biel es un animal polític, i viu amb sinceritat la seva ideologia, el que no vol dir que sigui un idealista, si es que en queden. Una questió important es: L'activitat politica ha de quedar reservada a les persones que tenen una economia garantitzada, com son els empresaris rics, persones riques, funcionaris que son practicament intocables i tenen el sou garantit cada mes, passi el que passi, o qui es dediqui a la politica sense pertanyer a aquests col.lecius s'ha de morir de fam, o ha de veure el seu present i futur laboral o professional amenaçat? Jo crec que als carrecs electes s'els ha de garantir un mínim. Com va aconseguir la feina Biel ho ignoro, suposo que com tot hom, el cert es que la va aconseguir a una empresa privada, i no ha de passar comptes amb ningú, com els carrecs digitats per Matas, i no es el PP. l'únic que ha fet aixó. Suposo que no la te molt gelosa Biel aquesta feina actual, atesa la condició d'explotador de Crespí, pitjor que la que va aconseguir Paco Valero quan passa a fer feina amb Riusech.
Els batlles de Pollença solen tenir una espécie d'enamorament del contratistes de torn: Riusech, Llabres Feliu, ara Crespí... Alguns técnics de l'ajuntament participen d'aquest "sentiment" i sigui com sigui accepten la recepció d'obres acabades que degut a les deficiències, no s'haurien d'haver acceptat, per que son un perjuici col·lectiu mes que un benefici. Aqui es on un regidor es pot veure també condicionat, quan cobra de la mateixa empresa que fa les obres públiques, i per aixó es preferible que el politic pugui ser independent també economicament. Però jo no conesc fórmules màgiques, perque l'ètica no es una formula màgica per combinar tantes contradiccions.

 

Re: En Mates abandona el vaixell

Garci | 26/06/2007, 18:40

Crec que titllar de pepero a tots els que fan comentaris no favorables és un error.
I no se pot excusar una postura atacant-ne una altre de "contrària".
Crec que molts polítics hi son pels diners. Saber quí i qui no és lo difícil. Però el temps posa a cadascú al seu lloc.
Aquí no acuso ni defenso a ningú, perquè després hem diran que en MAtas també o en Biel també o n'Aznar, o n'Espinete...

 

PEPEROS EMBUSTEROS

Rasputin | 25/06/2007, 22:17

A TOMEU CIFRE LE ENCHUFO JAIME MATAS , POR NO IR A TRABAJAR Y HACER CAMPÀNYA LE PAGABA 50000 EUROS CADA AÑO, DINERO DEL CONTRIBUYENTE ESO SI.
BIEL CERDÀ ES ABOGADO Y CON ESE TITULO NO NECESITA QUE LE ENCHUFEN EN UN TRABAJO DE 10 HORAS DIARIAS, PARA COBRAR UN SALARIO DIGNO.
A JAIME MATAS LE PAGAMOS LAS PUTAS LOS CIUDADANOS, SI SI, EL MUY GUARRO PAGA CON DINERO PUBLICO.
A GUILLEM COLL "MITO" LE ENXUFO JAIME MATAS SIN TENER NINGUNA QUALIFICACION, JOER ESTOS PEPEROS, COMO SE PASANNNNNNN

 

A LOS BOSCH

RAMON MARIA CALDERON | 25/06/2007, 19:14

A Grabiel Cerdá lo enchufó Juan Rull en construcciones Crespí. Ahora Grabiel entrará en el equipo de gobierno (bajo vuestro pesar) Cobrará un buen sueldo durante cuatro años más y a Construcciones Crespi le adjudicarán varias obras esta legislatura. Total, podrá terminar de pagar la hipoteca que tiene sobre el local que compro en la calle Cecilio Metelo siendo regidor de Medio Ambient. Este es el kit de la cuestión Juan Ramón. Si Grabiel se queda en la oposición no cobra casi nada y puede peligrar su empleo en Crespí. Si pacta con Rull (que pactará, te lo aseguro) sigue en Crespí, cobra un buen sueldo de regidor (a lo mejor cae algo por ahí) y puede pagar la hipoteca. Lo entiendes? ese es el tema. Ni pactos, ni ideología, ni mejor para el pueblo... NADA DE ESO, lo único que importa es el maldito DINERO. Que triste ser político... menos mal que vosotros los Bosch no lo sois, porque sinó tendrías ese dilema.
Cordiales saludos.

 

FEINA

JRV | 24/06/2007, 18:45

Be, en Biel Cerdà es guanya el seu sou treballant 10 hores cada dia. Suposo que el seu titol d'advocat li ajuda mes que qualsevol enxufe, i que no cobra 50000 € anuals per no anar ni al despatx, con feia Tomeu Cifre amb el xollo que li va trobar Matas, campeon balear d'enxufisme. Permi , Garrotxo, hauries de mirar el calendari, perque si Matas va dir que s'aniria el 2011, encara estam al 2007. A mes, d'àrbol caido, res, que Matas devia estar fins els nassos de militants del PP fanatics. Per cert, en catellà, s'escriu i es pronuncia GABRIEL, no Grabiel. De res. A, i suposo que l'unic regidor que cobrara a l'ajuntament serà Biel. O a l'enreves?

 

Equanimitat

Joan Ramon | 23/06/2007, 11:32

Bé de putes i del Rasputin et puc assegurar que jo no en tenc tant coneixement com gent de l'executiva del PP.
Allà on treballa en Biel es una empresa privada, i respect allà on es guanya les sopes, el càrrec que jo et deia com assesor era pagat amb dobles públics i per tant està expossat a que li treguin els papers.
I si jo no estic d'acord en la linèa actual del PSM de Pollença, això no deixà de fer-me pensar que em consideri d'esquerres i que pensi que l'opció PSM ès la mès valida per a mi.
Com expliques tu tanda destrucció del jaciment de Son Espases i que Florentino Perez es beneficias totes les obres públiques del Govern Balear?
Trob que per tot es poden treure temes poc encoratjadors, però també pens que el PP gaunya per goletjada a qualsevol paartit en quan a amiguisme i ús indegut de doblers públics.
Però bé, supos que per tu ès mès preocupant que en Biel entri o no al govern (fet amb el que pues estar més o menys d'acord) amb el fet que mentre el que a estat un any batle de Pollença esperava el seu tron, gaudis d'una assesoria al govern balear, si això ès tenir cura dels dobles públics...

 

MENOS LOBOS CAPERUCITA

Alberto Garrocho Alvarez | 23/06/2007, 10:55

Que putas sabes tu que es lo que se merece el PP. No teneis ni puta idea de política i así estais. Que te crees que no os va a pasar factura el que Grabiel Cerdá se integre en el equipo de gobierno?. Pues claro que os pasará factura, OS VAIS A QUEDAR SIN REPRESENTACIÓN! ya lo veras Juan Ramón.
Por cierto, ¿Cómo es que Grabiel Cerdá trabaja desde inmediatamente después de las pasadas elecciones en Construcciones Crespi? Puedes explicarlo Juan Ramón?
Venga hombre!, no me jodas. Tu no tienes ni puta idea de donde trabajará Matas en cambio todos podemos ver donde trabaja y ha trabajado estos últimos 4 años Grabiel Cerdá.
Menos lobos caperucita.

 

Jaume l'encimentadors

Joan Ramon | 23/06/2007, 08:17

Es cert que en Jaume Matas va a fer feian a Una emprese d'en Florentino Perez als Estats Units?
Té res a veuré això amb la defensa que s'ha fet de les obres de SOn Espases que fa una empresa de Florentino Perez?
Del tema sous, quin era el cap de llista que es beneficiava d'un càrrec d'assesor amb el Govern MAtas i ni tan sols havia de justificar la seva presència? jo pens que no era Biel Cerdà, sinó el cap de llista del PP.
A mi el que em sembla es que Jaume Matas s'en fot del PP, se'n fot de Mallorca i només mirà per la seva corpora, ès una opinió personal evidentment, i si ès cet que a estat el seu el partit més votat en difgerència, també ès cert que aquest mateix partit no mereix l'espantada de la persona amb qui van confiar.

 

PSM

Alberto Garrocho Alvarez | 23/06/2007, 06:30

Solo sabeis hacer leña del árbol caido. Matas manifestó que no sería candidato en el 2011. Con esta premisa, tienes que entender que es lógico que se vaya. Además es el mejor momento para renunciar, justo antes de tomar posesión del acta de diputado. Todo ello, conyebará una modernización, a simplemente un cambio (que siempre es bueno) en el seno del PP. Este cambio le viene mejor ahora, ya que tendrán 4 años para demostrar a la sociedad balear que este cambio a valido la pena. Yo creo que es bueno.
Decían por estos blogs que Matas a sido un buen político, porque a propiciado que la izquierda governara. Pues bien, os digo lo mismo, es bueno que govierne un conglomerado de izquierdas + UM, las próximas elecciones el PP las ganará por mayoría absoluta.
Una reflexión a la gente del PSM: va ser Gabriel Cerdá el candidato a la alcaldia en el 2011? Si es Sí, mi preludio es 3,2,1,....0 Si es que no, que deje a paso al resto, no?
Crisis con el 45% de los votos en Baleares y 28 diputados pueden solventarse. Crisis y derivaciones de rumbo político no llegan a ningún puerto.
Lo que transmite el PSM en estos momentos en Pollensa es que esta en política únicamente por un mero sueldo, NADA MAS.

 

Que se'n va al Rasputin?

Joan Ramon | 22/06/2007, 15:13

En Matas sempre a estat a la política per fer carrera.
En quedar a l'oposició l'any 99 ja el van fer ministre, ara que no pot ser Ministre i veu com aquí quedara a l'oposició, agafa i se'n va, demostrant que tant les Baleas com el seu pròpi partit l'importen un "rave", i que sempre s'ha mogut per interessos particulars.
Alguns diran bon viatge, jo només dessitjo que la vida el tracti com ell a tractat Mallorca.
Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb