"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Entrevista a Gabriel Cerdà, director insular de Patrimoni

psm-pollenca | 03 Setembre, 2007 08:37 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El Diari de Balears i l'Ultima Hora publicaven ahir diumenge una entrvista al nostre company Biel Cerdà parlant de les seves resonsabilitats com a director insular de Patrimoni del Consell de Mallorca. Son Espases, La Real, els castells roquers, son assumptes que s'analitzen a l'entrevista. En Biel és també regidor de Cultura a l'Ajuntament de Pollença i serà el delegat d'EMSER.

Veure entrevista del Diari de Balears 

Comentaris

 

Fortelessa

Tomeu | 13/09/2007, 06:18

Seria bo que es possassin a fer feina així com toca.
Salut

 

excusses

JRV | 12/09/2007, 18:03

Doncs, si les obres menors ( o no tant) es poden eternitzar per veura si els ciutadans es cansen de reclamar el que es seu, qui dia passa, any empeny. Mentrestant, camins, castells, indrets públics ni ti pots acostar.

 

Casos

Pepe | 05/09/2007, 22:45

En el cas de la Fortalessa l'excusa són les obres menors que estan realitzant, en el cas del Castell del Rei ni tan sol hi ha excuses.

 

La Fortalessa

JRV | 04/09/2007, 18:04

Tal volta va passar per alt, però el BIC de la Fortalessa en preocupa en el sentit de que no pot esser visitat amb nomalitat, i a mes de ser una possibilitat de disfrutar els pollencins de patrimoni històric i cultural, rambé seria un alicient turistic, igualment que el Castell del Rei

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb