"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Resultat de la convenció del PSM-EN

psm-pollenca | 28 Octubre, 2007 17:00 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

La convenció celebrada el dissabte al matí al Cenre Cultural Flassaders va concloure amb dues ressolucions principals:

1. El reforçament de la Federació, amb una major coordinació entre els partits (Partit Socialista de Mallorca, Partit Socialista de Menorca i Entesa Nacionalista d'Eivissa) i reforçant les actuacions conjuntes. L'espai polític que ocupa la Federació PSM-EN, el nacionalisme progressista i ecologista, no té altre referent a les Balears cal reforçar-lo.

2. La proposta d'una coalició àmplia de cara a les Eleccions Generals del 2008 per a la confecció de llistes conjuntes al Congrés dels diputats. La proposta inclou tots els partits nacionalistes i d'esquerres de les Balears, per tal de preparar una oferta electoral que trenqui amb el tradicional bipartidisme PP-PSOE que tan pocs fruits ha donat. Es fa la cautela respecte de UM, amb un passat recent de col·laboració amb la dreta i amb les polítiques devastadores del territori, passat que no pot esser oblidat d'un dia per l'altre. Es queda a l'expectativa del resultat del seu congrés, de la renovació de líders i d'idees i del resultat de les investigacions judicials en curs respecte de membres d'aquest partit.

Aquest és el comunicat de premsa del resultat de la Convenció 

 

Comentaris

 

Bloc

Joan Ramon | 28/10/2007, 21:42

Veurem cap on va tot.
De fet uns bons resultats generals serien importants, però la aposta del Blocc a mi em sembla valida i caldira assegurar la seca continuitat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb