"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El forat econòmic de l'Ajuntament, a la premsa

psm-pollenca | 30 Octubre, 2007 15:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Avui és notícia a la premsa el volum del forat econòmic de l'ajuntament, que a cada dia que passa es fa més gran. Podeu veure l'article del Diari de Balears on es comenta l'afer. Cal recordar que els responsables del forat son l'equip de govern de la legislatura 2003-2007: PP, UMP, UM i UNPI. Els indignats haurien d'esser els ciutadans que sufriran la pujada d'impostos i els actuals nous socis de govern PSM i PSOE que veuen hipotecada la seva acció de govern per un deute contret pels anteriors governants.

Tot i formar part d l'actual quip de Govern, en el passat plenari el PSM no va donar suport a la pujada d'impostos, perque si bé creim que és una mesura obligada per l'actual situació de dèficit, també pensam que en certs conceptes la pujada d'impostos és excessiva i s'hauria de complementar amb mesures d'ajustament pressupostaris, mesures que esperam veure en els propers pressupostos municipals.

Comentaris

 

Deuta

Joan Ramon | 31/10/2007, 20:03

Fa Gràcia que al PIP es digui que la deuta la va provocar el PP, m'és responsable, però no responsable unic. UM també i era, és bo en recordar això-

 

Pere Sampol

Joan Ramon veterà | 31/10/2007, 16:56

La meva impressió es que Pere Sampol ha sabut lligar l'eficiencia i eficacia en la gestió, amb continuitat de les idees del PSM. Alguns al Psm l'han criticat amb excessiva i immerescuda duressa, i l'unic que han aconseguit es disminuir la seva beneficiosa presencia al PSM i a la politica mallorquina, i anular una persona de bona imatge social i electoral, del que el PSM no en va sobrada. Com sempre i casi pertot, els critics subjectius ho han sigut majorment entre la gent de molt parlar, gens de feina i cap realisme.

 

Salut

Joan Ramon | 31/10/2007, 16:42

Evidentment pertanyer a un partit suposa estar d'acord amb el que diu defensar als seus estatuts, però no pot ser defensar incondicinalemnt a ningú. Sinó defensar unes idees, el PSM en qaquest cas per mi defensa una millora Social, una defensa de l'identitat i cultura pròpies d'aquesta terra i l'Ecoligisme, i per això jo i soc.
Salut i República

 

.

Tomeu | 31/10/2007, 16:14

Jo també crec que una persona, pel fet d'esser d'un partit, no ha de quedar anul·lada intelectualment. Moltes vegades es considera, erròniament, que un militant d'un partit ja no pot donar opinions raonades i pròpies sobre un tema, donant-se a entendre que repetirà com un lloro allò que dicta el partit o els capitosts d'aquest.

 

Ignasi Morro

Joan Ramon veterà | 31/10/2007, 15:47

Ja veig que no ho entens, Ignaci, perque perteixes del punt de vista PARTIDISTA. Jo parteixo de les obligacions ètiques i ideològiques que cada partit te marcades segons els seus estatuts, al manco els d'esquerra.

 

evidentment

Joan Ramon veterà | 31/10/2007, 15:44

Suposo que UM es un dels principals culpables de la situació d'endeutament de l'Ajuntament de Pollença, les àrees mes endeutades en la passada legislatura foren les de Martí Ochogavia i Miquel Ramón, i despres la de Joan Comes, es el preu de la demagogia i electoralisme (és el mateix) en que actuen i pensen durant els 4 anys.

 

UM també responsable

Toni | 31/10/2007, 11:13

Està bé que recordeu a Joan Cerdà Rull que el forat econòmic també és en part culpa seva.
Sopars a la Fresca on es tira la casa per la Finestre, despeses en fer més propaganda de la que caldria al PIP, contractacions a persones afins a UM com a la jardinaria...
Al Poble ja n'estam tips de tot això, però un petit consell, estau diluïts dins en Govern, us fara bé això?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb