"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Video de la campanya d'Unitat per les Illes

psm-pollenca | 08 Febrer, 2008 15:01 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 
Reprodueix video

Comentaris

 

@

Pepe | 09/02/2008, 23:47

Al meu comentari només demanava, no afirmava que fossis del PSM de Pollença, o sigui que tu tot sol t'has muntat la pel·lícula. Una mica contradictori això de santificar al PSM i ofender-se tant per suggerir que formassis part del mateix partit.

Si no saps el que han fet a Pollença t'hauries d'informar (a nostre blog tens uns quants articles). El PSM no va voler ni tan sols negociar.

A una idea estam d'acord hi ha molt de polítics que pensen més a les cadires que a les idees però no tan sol a EU, al PSM també i la coalició d'UMitat és un bon exemple i a Pollença també tens un bon exemple del PSM.

EU volia seguir el projecte de Progressistes després del 2004 i el PSM es va negar, va estar marejant la perdiu i es va perdre un temps preciós que s'ha pagat.

De totes maneres tots varen apostar pel BLOC, segons els teus comentaris sembla que el BLOC només era el PSM.

El BLOC només era de Mallorca per tant tots els verds del BLOC van coaligats amb EU.

A mi si que hem preocupa que no s'hagi dit rotundament que els vots d'UMitat no aniran a Rajoy

 

Veig que han vingut reforços

@ | 09/02/2008, 17:03

Jo no tenc per que formar part del PSM de Pollença ni de cap PSM. El fet que jo opini sobre els fets així com els veig no vol dir que estigui afiliat enlloc. Malament va qui pensa que pel fet de no dir el que EU vol sentir necessàriament tenc que esser un afiliat d'un altre partit: els opinadors de carnet cercau-los a la COPE.
I sí, EU va exigir el senador: si no no hi havia acord(primer les cadires, després les idees).
Jo no sé que han fet a Pollença, pero per una actuació local no se'n pot fer una tesi general. Mantenc que el PSM(da Mallorca) fou qui va idear, impulsar, apostar, patir i treballar pel BLOC. A EU ja li va anar bé, perque si no es quedaven com a extraparlamentaris, pero no s'han volgut moure ni un pam, així de cru.
Per cert que no tots Els Verds estan amb EU, els Verds de Menorca estan dins Unitat per les Illes, i no crec que els de Mallorca els puguin allissonar de res.
No em preocupa gaire a on vagin aquests vots (mentre no vagin a en Rajoy) a qui sí li deu preocupar és a en Llamazares.

 

Re: Video de la campanya d'Unitat per les Illes

Pepe | 09/02/2008, 15:49

El repartiment dels quatre anys del senadors va ser una negociació on cadascú demanat el que vol i ningú exigeix, por cert el dos darrers anys són per EU-EV, i és possible que el senador sigui dels verds. I tan de sort que es va fer així vist com ha actuat el PSM després.

Qui ha apostat pel Bloc ha estat el PSM ???? Supós que no formes part del PSM de Pollença no?, per que si no ja te val.

Biel Barceló ha dit més d'una vegada per justificar UMitat que el BLOC pel PSM no era més que una coalició electoral per llevar al PP del govern.

Del BLOC hi ha dos partits que s'han anata a UMitat i dos no, EU i Els Verds, desqualificar als Verds per no anar a aquest mescla que haveu muntat crec que no diu massa al teu favor.

Al tema dels vots només una pregutna, on aniràn els vots d'UMitat quan no hagi aconseguit el diputat?

A Nadal i a UM no li importa pràcticament res el que passi amb UMitat, vosaltres pagau pràcticament la camapanya i us llevau el desgast, per si encara no t'ha adonat.

 

Es més..

@ | 09/02/2008, 09:58

Ah! I UM al final sí que volia a EU, encara que en públic els convengués explicar el contrari. El que no podien acceptar era aportar els vots a Izquiera Unida (llògic des del seu punt de vista polític). A en Nadal ara li va bé tot, si anar sol a aquestes eleccions li feia una peresada: mobilitzar milers d'apoderats per no aconseguir res, fer la despesa per res i pegar-se una castanya política a tres mesos de la seva elecció com a president d'UM...ca!...maldament suposi anar amb EU (al cap i a la fi son socis a les principals institucions).
Heu de demanar més informació als vostres companys de Palma que vos tenen un poc abandonats.

 

Si voleu discutir ho podem fer. El PSM no retreu a EU que vagi sola.

@ | 09/02/2008, 09:48

"Eu ha estat la única en apostar pel Bloc": FALS. Qui ha apostat pel Bloc tant i tant que va haver de canviar de Secretari General, patir una escissió interna i la pitjor crisi dels seus 30 anys de història ha estat el PSM que s'hi ha deixat literalment la pell. Qui no li ha anat al costat ha estat EU que no ha fet NI UNA PASSA per consolidar el Bloc com a nova entitat política ni desvicular-se d'IU a la manera d'Iniciativa per Catalunya, ha estat Esquerra Unida de Mallorca (els únics moviments dels darrers anys només han estat en Els Verds de Mallorca per collar-se encara més amb EU).
El PSM estava disposat fins i tot a desfer-se per crear el Bloc per Mallorca a la manera del BNG, pero no a desfer-se per apuntar-se a Izquierda Unida.
Si EU creia tant en el Bloc hauria d'haver confiat en Sampol per esser senador 4 anys, ja que també és el seu senador.
I això de que les despeses son "a mitges", a part d'esser una visió economicista (jo en pag una tallada, per tant jo en vull una tallada)és totalment fals (EU encara té deutes de la campanya del 2003).
Tanmateix EU sí que volia anar a la coalició, només amb la condició que els vots de la mateixa fossin perque IU pugui tenir grup parlamentari propi (ja que fa anys que per diputats no el pot tenir amb tot el que això significa: doblers, presència, mitjans). Evidentment les coalicions que es facin a Balers no han de servir "in eternum" per insuflar aire a en Llamazares.

 

Re: Video de la campanya d'Unitat per les Illes

Garci | 08/02/2008, 19:14

No estic d'acord amb això. El PSM, com ERC, han deixat el bloc per negociar altres fórmules. Aquell Bloc que havíem cregut, els ingenus com jo, que era de futur.
Voler a EU quan ja s'ha decidit anar amb UM és pura xerrameca, paraules buides de contingut quan ja des d'un principi sabien que no era possible. Ni EU ni UM volien saber res d'aquesta possibilitat. És fàcil xerrar quan no t'estrenys els dits. EU ha estat la única en apostar pel Bloc. I ara usen al BLOC per fer campanya d'un altre partit.
I crec sincerament que és legítim demanar dos anys se senador per EU-EV quan tota la campanya ha anat a mitges, despesa, càrrecs... El que passa és que el PSM ha tingut sempre els millors llocs, els de sortida.
La qüestió és que una persona que representa un partit no pot presentar-se amb un altre i seguir essent del mateix partit. És incoherent totalment.

 

EU beu la seva medicina

@ | 08/02/2008, 18:32

Qui no reconeix a Sampol com a representant del Bloc, ja des del principi de la legislatura, és EU, que va exigir els 2 darrers anys de senador per posar a un d'EU.
Ah! qui s'enfronta no és en Sampol, en Sampol vol a EU dins la candidatura. Qui se n'ha desmarcat ha estat EU.

 

Re: Video de la campanya d'Unitat per les Illes

Garci | 08/02/2008, 16:14

El vídeo és vergonyós. No representa Sampol al Bloc? Tota la feina del BLOC(EU,ERC,EV i PSM) emprada per una coalició que ha abandonat el Bloc. No té explicació.
Sampol hauria de dimitir de representant del Bloc. Ara se presenta per unes altres forces. Ja no representa a EU ni EV.

 

Re: Video de la campanya d'Unitat per les Illes

indignant | 08/02/2008, 15:52

Vergonyós que Sampol empri el seu lloc com a senador del BLOC PER MALLORCA per fer campanya per una coalició que s'enfronta electoralment a dos partits als que representa al Senat!!! UNA ABSOLUTA VERGONYA!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb