"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Tertúlia de polítics i Assamblea

psm-pollenca | 03 Maig, 2008 14:26 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

Dimecres a Ràdio Pollença hi hagué Tertúlia de Polítics,  que  podeu escoltar al nostre Arxiu Sonór.

Alguns dels temes que es tractaren a la tertúlia també es tractaren a l'assamblea de l'Agrupació que es reuní el dimecres a les 21,00h. En farem cinc cèntims:

  • Es va tractar la creació d'una plaça de tècnic en Patrimoni per l'Àrea de Cultura, ja que aquesta figura és necessària per les tasques relacionades amb aquesta àrea com ho és el tècnic den Medi Ambient o  els tecnics de l'Àrea d'Urbanisme.  Aquestes feines es venien cubrint amb contractes de renovació periòdica, contractació que es mantindrà fins que properament es convoqui la plaça de tècnic mitjançant concurs-oposició.
  • Es tractà el projecte de rehabilitació i ampliació de l'Hotel Formentor.  Per l'interés del mateix es va acordar fer una nota pública on s'expliquin en detall les objeccions que  el PSM troba en aquest projecte, que bàsicament es centren en l'impacte paisatgístic de la part del projecte que constitueix l'ampliació, sobretot pel que es refereix a l'edifici de l'Spà-sala de reunions.
  • Es va explicar el sentit del vot del regidor pel que fa a la moció d'IU respecte de la proposta de promoure un "Procés Constituent que permeti la instauració a l'Estat espanyol de la III República". Es votà en contra ja que no es funció de l' Ajuntament prendre aquest tipus d'iniciatives i que el text de la moció no es va consensuar en el seu contingut . En aquest sentit el model de república al que aspira el PSM no es veia reflexat en la moció, la qual reclamava la III República Espanyola, sense cap referència als Països Catalans. El compromís del PSM amb els valors republicans s'ha demostrat amb la participació del partit en els actes d'Abril de República i l'impuls que des de l'Ajuntament s'ha donat a les celebracions republicanes del mes d'abril, primer amb la col·locació dels monolits conmemoratius i enguany amb l'organització d'actes per part de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament
  • Es va explicar el sentit del vot respecte de la moció presentada per IU en la que es pretenia que l'Ajuntament instàr a paralitzar la construcció d'un golf a Son Bosc (Muro). Tot i que el PSM està completament en contra de la construcció d'aquest camp de golf i així ho ha demostrat en les actuacions que shan realitzat fins ara, es votà en contra d'aquesta moció que hagués suposat una greu ingerència en l'autonomia municipal d'un altre poble, apart de no aportar res en la protecció d'aquest indret. Les institucions que poden actuar en aquest afer son el Consell de Mallorca i el Govern Balear. Per la seva part el PSM a través de Bloc, va demanar la suspensió cautelar de les obres.
  • Es tractà el projecte de l'auditori que projecta l'arquitecte Rafael Moneo. Actualment s'han presentat dues propostes, una de més completa i costosa, i una altra de reduïda. Sembla que des de  la conselleria de Turisme es vol feun esforç per dur endavant la primera opció. En qualsevol cas el PSM considera que aquesta opció no ha de suposar fer encara més gros l'endeutament que arrossega l'Ajuntament.

Comentaris

 

Re: Tertúlia de polítics i Assamblea

Administrador | 14/05/2008, 07:47

En Biel Cerdà va donar la seva opinió sobre aquest avant-avant-avantprojecte. És tan inconcret que es fa molt difícil poder-ne opininar, ja que no es poden sopesar els pros i els contres. A primera vista tenim molts dubtes que els pros siguin més grans que els contres. Com s'ha plantejat sembla una idea lluminosa del Director de Costes.

 

Cert

Joan Ramon veterà | 12/05/2008, 17:15

Si , al manco EU te un bon blog, ben actiu , i el PSM un altra no tan actiu. Però que m'hen digueu de l'ocultisme PSOE, UM, PP, UNPI: I UMP, encara existeix?

 

A nacionalista d'esquerres

Pepe | 11/05/2008, 21:27

Bones Nacionalista d'esquerres, he de dir que al manco el PSM te aquest blog on podem opinar i debatre, el PSOE no, però crec que tant a nostre blog, como als plens i la tertúlia també recordam al PSOE que no estan fent girar a UM cap a l'esquerra si no al contrari.I això que matemàticament PSOE i PSM sumen igual que UM-UNPI; cinc regidors.

 

Re: Tertúlia de polítics i Assamblea

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 11/05/2008, 12:43

Per fi un comentari de la gent d'aquest bloc. Han passat molts dies des de que vaig demanar moltes coses. I ni tan sols us heu molestat en contestar a res.

Aquest nacionalista d'esquerres té raó. Sou iguals que el PSOE, llepau el cul a UM, o això és el que pareix.

Vos heu limitat a justificar lo injustificable. No feis falta al govern, alguna vegada podríeu ser crítics i coherents i posar els punts sobre les is a Joan i companyia.

Que en pensau de la carretera que volen fer per eliminar la que va del Moll a Alcúdia?

 

Re: Tertúlia de polítics i Assamblea

Administrador | 11/05/2008, 10:12

El ple d'abril no es va pujar simplement perque la persona que el grava (de la ràdio) i el puja no ho va poder fer. Intentam gravar i pujar tot el que s'emet d'interés, pero depenem de la bona voluntat dels nostres militants i simpatitzants. Convidam a qui vulgui a col·laborar, el contacte a psmpollenca@mallorcaweb.net

 

sospitós

Nacionalista d'esquerres | 09/05/2008, 18:08

Massa coincidències amb UM. Però també cal recordar a EU que el PSOE també "governa", i amb 4 regidors, i fan tambè de criadets de Joan Cerdà.
Però estic mes emprenyat amb al PSM, al que vaig votar, mecagondena.

 

Re: Tertúlia de polítics i Assamblea

Per opinar | 09/05/2008, 10:04

Per què no haveu pujat el ple d'abril?

 

Excuses dolentes

Pepe | 08/05/2008, 22:16

Volia puntualitzar algunes coses:

-Respecte a la moció de la III República l'article es diu; "el text de la moció no es va consensuar en el seu contingut" i després s'excusa en que no havia cap referència als Països Catalans.

La moció va ser presentada l'11 d'abril i es va donar una còpia a cada regidor.

Al final de la moció dient clarament que presentam la moció amb la intenció de veure-la enriquida amb les aportacions de la resta de grups polítics...

El dilluns 21 d'abril,tres dies abans del ple es va fer la comissió informativa, a la que es presenten i voten les mocions. Biel Cerdà com fa habitualment no va a venir a aquesta comissió on normalment es consensuen canvis a les mocions.

Al ple Biel no va fer referència en cap moment al tema dels països catalans, ni va fer cap aportació en aquest sentit. Està enregistrat.

Al tema de Son Bosc l'article diu; "aquesta moció que hagués suposat una greu ingerència en l'autonomia municipal d'un altre poble, apart de no aportar res en la protecció d'aquest indret. Les institucions que poden actuar en aquest afer son el Consell de Mallorca ... Precisament el que demanava nostra moció eren dos sol·licituds al Consell;
que es pronunciï i que instí a l'ajuntament de Muro a l'anul·lació de la llicència d'obres del Camp de Golf i la realització de totes les gestions necessàries per a incloure l'àrea de Son Bosc dins del Parc Natural de S'Albufera de Mallorca.

Crec que això no és cap ingerència i que com he repetit una i altra vegada no parlam d'un cas més de destrucció de paisatge si no d'un tema de biodiversitat mundial.

A l'Auditori hi haurà una part que pagarà l'Ajuntament i després hi haurà les despeses de manteniment i gestió artísitica. O sigui que segur que fa encara més gros l'endeutament que arrossega l'Ajuntament.

 

Memoria

JOan Ramon | 05/05/2008, 21:25

Al Bosc de la memoria a Calvia jo i vaig veuré en Biel.

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:07

7-Per últim:

Se que no ho fareu perquè no vos interessa, però podrieu respondre a alguna de les meves preguntes. Puc estar equivocat, però el vostre silenci d'altres vegades em dona la raó.
Pareix que teniu por a donar la cara. Per a que serveix un bloc si no és per dialogar i intercanviar criteris?

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:04

6- Perquè només justificau el vot a les mocions d'EU? I la moció del PP? Que passa que ara feieu oposició a l'oposició? Mirant els punts del plenari pareix que vosaltres sou l'oposició. Vos varem votar perquè fasseu coses i governeu amb seny! deixau-vos estar de seguidisme i d'estar a les ordres d'UM i votau a favor de les coses bones i en contra de les dolentes. Tan se val qui les presenti!

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:04

5-Molt bé la plaça d'arqueòleg. Esper que ni UM ni PSOE vos posin traves.

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:03

4-Al final voleu auditori, o és que en Joan s'enfadarà si dieu que no? Està clar que Pollença s'endeutarà més si es fa. S'ha de pagar part!

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:03

3-Tenc entès que la proposta del golf era per instar al govern a aturar el camp de golf. I això si que ho pot fer l'ajuntament. Que trist que no tingueu nassos de pronunciar-vos en el plenari. La conclusió a la que qualsevol arriba és que Joan Cerdà vos controla.

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:02

2-No vaig sentir que demanessiu concens en el text d'EU sobre la república. I molt menys varen sortir de la boca den Biel les paraules Països Catalans. Excuses després d'haver-hos equivocat. Això és el que dieu. Llegint la proposta d'EU se veu que era genèrica i no posava condicions ni deia com havia de ser la república. Fa pena aquesta excusa. No ens enganyeu!
Amés els actes de l'abril, on era Biel? només va anar als actes que va presentar. I on era la gent del PSM? No hi anareu perquè no era la república catalana? Que sou republicans no em cap cap dubte, o no?

 

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així

Un que vos va votar i no pensa fer-ho més si seguiu així | 05/05/2008, 21:01

1-Ja era hora que digueu alguna cosa sobre la vostra postura sobre l'hotel Formentor.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb