"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

El PSM reclama que l'Ajuntament torni assumir el cobrament dels impostos municipals

psm-pollenca | 21 Maig, 2008 07:56 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

L'Ajuntament té subrobat el cobrament dels impostos i taxes municipals al Govern Balear, qui al seu torn ho té encarregat a un recaptador privat. Ara, a més, se li vol cedir el cobrament de les Plusvalues immobiliàries. El recaptador es queda amb un percentatge del que recapta, suposant una quantitat de centenars de milers d'euros al cap de l'any (entorn els 500.000€)

El PSM sol·licita que no se li cedeixin les plusvàlues i que, a més, es recuperi el cobrament de la resta d'impostos i taxes. Amb el que l'ajuntament s'estalviaria podria contractar les persones necessèries per fer aquesta feina, permetre una major flexibilitat en els terminis de cobrament, i encara hi sortiria guanyant. Per això s'ha presentat formalment la petició que s'adjunta.  

 

Comentaris

 

Salut

Joan Ramon | 10/06/2008, 20:04

La major pardalada per a mi és la pujada d'imposts, si bé aqesta instància de segur no n'és la solució.

Però estaria bé que els ciutadans mostrasin una mica més de dignitat, i és negasin a aquesta pujada, més desprès de veuré com alguns regidors, sobretot els de UM aquesta i la pasada legislatura malbarataren els dobles.

Salut

 

prou de fer pardalades

paco | 09/06/2008, 21:57

Aquest escrit és una tonteria impròpia d'un grup polític que forma part del govern municipal; si el PSM vol que l'Ajuntament gestioni el cobrament de taxes i imposts que així ho exposi en Bielet a la propera Junta de Govern pegant un cop de puny damunt la taula.
Aquest escrit té el mateix valor que si el presento jo mateix o qualsevol dels lectors: no serveix de res i ha acabat a la paperera de'n Joan Cerdà.

 

Les taxes

JRV | 04/06/2008, 19:35

Les taxes de fems i clavegueram les podria cobrar Emser, que es qui presta aquests serveis , es una empresa de l'ajuntament baix control municipal.

 

dubtes

Maki | 25/05/2008, 09:44

O només serà una opinió mes d'una tertulia?

 

Dubtes

Pepe | 23/05/2008, 15:20

He vist que la petició no es troba entre els possibles punts del dia del proper ple. Es presentarà d''urgència? Es presentarà a la Junta de govern? o només es presentarà aquesta instància al registre

 

Bona proposta

Pepe | 21/05/2008, 15:49

Totalment d'acord amb la proposta, teniu nostre suport i crec que el del grup PP-UMP també ja que em varen parlar fa un par de mesos d'una proposta en el mateix sentit.

El que no tinc clar es si aquesta proposta s'ha presentat per aquest proper ple?

 

Re: El PSM reclama que l'Ajuntament torni assumir el cobrament dels impostos municipals

fralokus | 21/05/2008, 08:30

Molt bona proposta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb