"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Comunicat de la Plataforma Pels Camins Públics Oberts sobre La Fortalesa

psm-pollenca | 24 Maig, 2008 14:52 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

El company Joan Ramon ens fa arribar aquest comunicat de la plataforma.

La Fortalesa en venda

 

 

Comentaris

 

absencia

Maki | 04/06/2008, 12:53

Doncs Francisca Ramon ja es anomenada pels indrets que teòricament justifiquen la " dedicació exclusiva", "LA GRAN AUSENTE". Us podeu imaginar per que.

 

PsoE...

macià | 31/05/2008, 10:04

Tal volta al PSOE de pollença li falten persones compromeses i li sobren aprofitats, la primera mesura d'aquest govern fou pujar el sou dels regidors, la següent pujar els imposts dels ciutadans per tal d'aixugar el deute municipal. Això demostre molt poca sensibilitat, poc interès en els problemes reals, i parlant clar, molta "gorreria" de l'equip de Govern, i la cap de llista del PSOE en això en sap una estona, sembla molt preocupada en garentir-se una bona jubilació, i ben poc preocupada en els problemes socials de Pollença.

 

PSOE DE POLLENÇA

Vist de dintre | 29/05/2008, 15:26

Carta oberta a Toni Cifre Seguí:
A què es deu realment la teva dimissió? A discrepàncies amb na Xesca Ramon? A discrepàncies amb la resta de regidors? Si és així, quines son les teves discrepàncies? Ideològiques? Representatives? Referents a alguna dimissió que tal volta t’agradaria?
El que és cert, és que vares punyir fins que fores elegit secretari general del PSOE de Pollença. Molt bé, ambicions en pot tenir tothom, però... què has fet durant tot aquest període que has estat secretari general? Quin és el teu balanç? Quans de nous afiliats han vingut al PSOE de Pollença? Quantes mocions per dur al Ple municipal has encapçalat? Quantes rodes de premsa has donat i per quins motius? (només record una desavinença anterior amb Xesca Ramon duita a premsa) Quins actes has encapçalat?
Quantes revistes o fulls informatius del PSOE s’han realitzat durant al teu mandat?...
En definitiva Toni, el balanç teu com a secretari general del PSOE de Pollença, és extremadament negatiu, i aquest és i ha d’ésser, el vertader motiu pel qual has presentat la teva dimissió.

 

Re: Comunicat de la Plataforma Pels Camins Públics Oberts sobre La Fortalesa

isabel | 25/05/2008, 07:49

hola
el documento adjunt em sembla que no es pot obrir.
Que el possible futur comprador de la Fortalesa conegués que està obligat a la visita pública des del primer moment entenc que seria molt necessari i a més beneficiós per al poble. Així, si no volia comprar amb les condicions que pertoquen ja no ho faria.

 

Re: Comunicat de la Plataforma Pels Camins Públics Oberts sobre La Fortalesa

Pepe | 24/05/2008, 22:49

A setembre varen demanar al ple que l'actual director de patrimoni, Biel Cerdà, reguli l'accés a la Fortalesa i al Castell del rei, catalogats com a Bé d’interès cultural,
Al ple de març li varen recordar el tema i ens va contestar que s'havia demanat un informe jurídic però els tècnics teneen molt de feina i encara no l'havien pogut fer.
Crec que abans de la possible venda aquet tema hauria d'estar tancat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb