"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

APROVATS ELS PROJECTES PEL FONS D’INVERSIÓ LOCAL

psm-pollenca | 19 Gener, 2009 11:05 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com


Avui dilluns dia 19, el Ple Municipal de Pollença en sessió extraordinària, ha aprovat per unanimitat els projectes que l’Ajuntament presentarà per tal d’esser finançats pel Fons d’Inversió Local (RD Llei 9/2008)

Al respecte, l’Agrupació del PSM de Pollença comunica el següent:

§  Expressem la nostra satisfacció pel paquet de projectes presentats al Ministeri per esser finançats per l’esmentat fons. Es conegut que l’Agrupació de Pollença del PSM havia fet propostes de diferents projectes que consideràvem prioritaris. L’acord aprovat recull les demandes dels diferents partits que conformem l’Equip de Govern, fet que valorem molt positivament. El PSM, com a membre de l’Equip de Govern, assumeix plenament la proposta dels tres projectes i col·laborarem amb tot allò que calgui per portar-los endavant.

§  Considerem molt positiu que els grups de l’oposició hagin donat suport a la proposta, ja que els projectes aprovats redundaran en el benefici de tot el poble.

§  Valorem l’esforç que en les darreres setmanes han portat a terme els serveis tècnics de l’Ajuntament per poder tenir enllestits els projectes a temps, tenint en compte els terminis tan curts de que disposàvem.

§  Els projectes que es presenten sumen un total de 2.932.696 €, i son els següents:

1.     Projecte per a la construcció d’una nau al Polígon Industrial de Pollença, per tal de donar servei a la brigada municipal i a l’Empresa Municipal de Serveis, amb un pressupost de 332.696 €. Aquest projecte és molt necessari per millorar les condicions de feina dels treballadors municipals i per millorar el servei als ciutadans.

2.     Projecte d’adequació i millora de l’entrada al nucli urbà de Pollença pels carrers Roser Vell i Cecili Metel, amb un pressupost de 300.000 €. Aquesta zona de Pollença fa tems que esperava una inversió que millori tant les condicions estètiques de l’entrada, ja que es tracta del primer punt d’accés a Pollença i la primera imatge que reben els nostres visitants, com per les condicions de seguretat, ja que es tracta d’una corba complicada que precisava remodelar.

3.     Projecte de rehabilitació de l’edifici de Montision per adequar-lo a dependències municipals, amb un pressupost de 2.300.000 €. Es tracta d’una rehabilitació que permetrà aprofitar dues plantes ara sense ús, que evitarà el pagament de lloguers d’altres edificis, adaptarà l’edifici a persones amb mobilitat reduïda, millorarà les condicions de feina dels treballadors municipals i el servei al ciutadà, i suposarà la rehabilitació d’un edifici d’innegable valor patrimonial.

§  També ens felicitem de l’acord de presentar el projecte del pont per accedir al poliesportiu i al cementiri a la propera convocatòria del Pla d’Obres i Seveis, ja que també es tracta d’una inversió molt important per qüestions de seguretat vial.

§  El PSM vol agrair als socis de govern (UM-Unpi i PSOE) l’esforç realitzat per arribar a un acord en la proposta de projectes. Ara cal esforçar-se en tirar endavant aquests projectes, preparar els plecs de condicions per a la licitació de manera que serveixin a l’objectiu de revitalitzar l’economia local i crear llocs de feina, així com coordinar correctament el trasllat dels serveis durant l’execució de les obres si finalment el Ministeri aprova les subvencions.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb