"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Dijous 29 de gener, Ple Municipal

psm-pollenca | 27 Gener, 2009 15:50 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

S'ha convocat el Ple Municipal per les 20,00h. Es retransmetrà per Rèdio Pollença.

I.  - PART RESOLUTIVA

1.-   Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 22 de desembre de 2008.

2.-   Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 19 de gener de 2009.

3.-   Ratificació decret d'alcaldia núm. 2, de 7 de gener de 2009.

Es tracta de nomenar advocat per defensar la titularitat pública del Camí de Ternelles en el Tribunal de Suprem, ja que la propietat Menani S.A., de la familia march, no accepta el pas limitat de gent que va aprovar l’Ajuntament.

4.-      Moció presentada pel grup d'Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de des classificació de Formentor.

Es presenta aquesta moció perquè el demanar al Consell de Mallorca que apliqui els mateixos criteris que va aplicar a Es Guix i des classifiqui (via modificació del Pla Territorial de Mallorca) el sol urbà de Formentor.

5. - Aprovació de la cessió gratuïta de limmoble municipal situat a la plaça Joan Cerdà del Port de Pollença a l'entitat Prodis, i aprovació del conveni regulador.

Es el conveni perquè Prodis pugui fer-se càrrec de l’edifici de la Plaça Joan Cerdà del Moll.

6.-      Desistiment del Conveni amb la Conselleria de Turisme per a la gestió de l'execució de les activitats subvencionades per pal•liar l'estacionalitat turística, dissolució del Consorci Pla-D de Pollença i resolució de l'encomana de gestió.

7.-      Aprovació del conveni de col·laboració entre l'INESTUR i l'Ajuntament de Pollença per desenvolupar el projecte de la sala multi funcional de Pollença.

Els punts 6 i 7 tracten el mateix assumpte. Es disol el consorci i s’aprova un nou acord amb INESTUR. Això suposa que per es lleven certs condicionants que plantejava el Govern Balear al projecte de l’Auditori. Amb l’acord s’assoleixen 10,2 M d’E destinats a la construcció d’una sala multifuncional – auditori.

8.-      Adjudicació provisional de la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta de l'Ajuntament de Pollença.

L’empresa Algalia Sport ha presentat la millor oferta per gestionar la piscina del Moll i ofereix els millors preus als usuaris.

9.     Desestimació al•legacions presentades a l'aprovació del projecte tècnic de l’aparcament de la Gola.

Una vegada el Ple de l’Ajuntament va aprovar el projecte, el passat mes de novembre, aquest ha estat a exposició pública i tant el GOB com EU han presentat al·legacions. Les al·legacions que s’han presentat son de tipus tècnic (si calia fer un estudi d’impacte ambiental, si feia falta en pla Parcial...) i totes han estat informades desfavorablement pels tècnics de l’Ajuntament.

El PSM  ja va votar en contra del projecte tal com es va plantejar i ho hem fet públic al El Castell. A una decisió política li donàrem resposta política en el Ple. No hem cregut fonamentat fer al·legacions de caràcter tècnic ja que sabíem que urbanísticament el projecte no era il·legal, encara que políticament no ens sembla encertat. Veure article.

10.  Aprovació inicial del Reglament d'organització i,funcionament del Consell Escolar Municipal de Pollença.

El Consell Escolar és un òrgan consultiu, el funcionamen del qual es regularà amb aquest reglament.

11.  Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida- Els Verds de solidaritat amb el poble palestí de Gaza.

12.  Moció presentada pels grups de UM-UNPI, i PSOE sobre la situació de la franja de Gaza.

Dues mocions semblants respecte del conflicte de Gaza. UM-UNPI i PSOE l’han presentada legítimament sense nosaltres, encara que probablement tindran el nostre suport. El PSM també n’hem presentades en els darrers mesos només amb les nostres sigles (o amb EU). Es tracta d’unes mocions, doncs, que no son de l’Equip de Govern. No hi ha cap problema en això, si els grups respecten el sentit de vot dels altres.

13.    Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida-Els Verds per la creació d'un banc de temps a la ciutat.

14.  Moció presentada pels grups de UM-UNPI i PSOE sobre la campanya de prevenció d'embarassos no desitjats i malalties de transmissió sexual entre les adolescents a Espanya.

15.    Propostes/Mocions d'urgència

11. - PA R T DE CONTROL I SEGUIMENT

1.-      Informació de Batllia

2.-      Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batllia 3. - Precs i preguntes".

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb