"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

Vergonya cavallers, vergonya.

psm-pollenca | 23 Març, 2009 07:59 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

Això és el que haurien de sentir els resposables de les institucions competents i molt especialment el Departament de Carreteres del Consell de Mallorca quan després de setze mesos de declarar que la Carretera Vella de Lluc és propietat d'aquesta institució encara no han fet res per garantir el pas públic per la Carretera. Ha hagut d'esser la Plataforma Pro Camins Públics oberts qui ha tret les barreres que n'impeeixen el pas per un dels trams. I ara que? probablement no ens en donarem ni conta i les barreres tornaran esser al lloc d'on dissabte en sortiren; mentres tant es donarà la paradoxa que seran els defensors dels interessos públics (la Plataforma) els qui s'hauran d'enfrontar amb una denúncia. I tot per la passivitat de l'administració.

Veure notícia del Diari de Balears

El PSM va presentar una al·legació al Pla de Carreteres per tal que en el mateix constés la titularitat pública de la Carretera. En el proper plenari del dia 26 hi hem presentat una moció demanant la delimitacio urgent de la carretera, delimitació necessària per tal que el Consell faci valer els seus drets damunt la carretera i garantir-ne el lliure pas d'una vegada per totes.

La Plataforma ha redactat aquest comunicat

Comentaris

 

Decebut totalment.

Decebut | 30/03/2009, 12:27

Ha han tornat possar les mateixes barreres a l'Empeltada, tenim un govern que a mès de covard, de progrès en tè poca cosa.

 

Una de bona

Joan Ramon | 27/03/2009, 11:51

Enhorabona per la defensa del dret de pas a la carretera vella de Lluc, veig que el Psoe i um-unpi ès van quedar a mitges, mostrant poca valentia, poc rigor i defensa de l'usurpació d'un camí públic. Molt trist.

Salut i branca

 

utilitats

JRV | 27/03/2009, 09:57

Amb el tens, hem vaig donant conte de que tan el blog d'Urxella, com el del PSM, serveixen per molt mes que per expressar lliurament l'opinió de molts ciutadans i els seus punts de vista. També serveixen per demostrar que el "rodillo" UM-PSOE" a vegades, i altres el "rodillo" PP-UMP-UM, (Ja sabem les habilitats de transvestits politics d'UM) no poden acabar de cap manera amb molts ciutadans que estimem la convivéncia dins la llibertat. I també demostra les pors i les inconsecuencies de alguns opinadors d'aquests blogs.
Així "Guillem" parla de "correcció" , no se que vol dir , pero hem temo que quan diu correcció vol dir covardia i poc valor cívic. Al llarg de l'historia, si sempre haguessim hagut d'escoltar els falsos "correctes", encara duriem cadenes.

 

Re: "B"

Tomeu Cifre | 26/03/2009, 10:43

Per cert, el nom que et poses me fa sospitar que mos hem de conèixer bastant, fet pel qual m'ha extranyat el teu comentari. No et faci passar ànsia posar el teu nom. Personalment valor molt les crítiques de la gent que te diu les coses pel carrer o mostrant-se sense por, ja que no hi ha motiu per tenir-ne.
De tota manera si prefereixes seguir participant amb pseudònim t'ho respecto i esper seguir llegint les teves aportacions.

 

Re: Vergonya cavallers, vergonya.

"B" | 25/03/2009, 23:29

Gràcies per la resposta. Jo parlava ni de camins ni de barreres, parlava en general. Esper que t'hagis pres la meva crítica en serio, ja que no som l'únic que pensa així, t'ho puc assegurar
Com tu dius, els fets mos posen a cadascú al seu lloc. M'agradaria molt, però molt, haver-me equivocat.
Gràcies

 

Re: Vergonya cavallers, vergonya.

Tomeu Cifre | 25/03/2009, 22:59

Per alusions, encara que no sigui el tema de l'article: crec que l'actitud de les persones i dels partits (que al final és la de les persones que el componen) es demostren amb els fets. Si tenim aquest blog obert és precissament per escoltar tothom, i també les crítiques, que sempre hi hauran d'esser.
També tothom està convidat a les nostres assamblees, i només posant-se en contacte amb nosaltres vos hi convocarem i podreu dir-hi la vostra: psmpollenca@mallorcaweb.net

Crec que l'actitud del PSM respecte de l'obertura de camins sempre ha estat bastant clara posicionant-nos del costat de l'interés general.

 

PSM I TOMEU CIFRE

"B" | 25/03/2009, 22:15

He pogut observar, des de que Tomeu Cifre és regidor, que totes les aportacions del PSM i de Tomeu Cifre en aquest blog, tenen un to agressiu i "chulesco". Aquest no és el camí! Heu de sabre encaixar millor les crítiques; sinó és així, i de moment no ho és, estau condemnat a la desaparició.

 

KK

toni | 25/03/2009, 14:53

Si el propietari de la finca dela empeltada, finca confrontant amb la carretera vella de Lluc torna tancar aquesta carretera, torna tancar, el Batle de Pollença demostrara tenir tan rigor com qualsevol "merda canera" del municipi

 

Re: Vergonya cavallers, vergonya.

Exvotant | 25/03/2009, 13:46

EU i ERC també son culpables o cooresposables. Igual que el PSM. Però això no us lleva responsabilitat. I he parlat del PSM perquè aquest bloc ho és i perquè vaig tirar el meu vot.

 

camins

Joan Ramon | 25/03/2009, 12:43

Crec que en aquest tema la postura del PSM ha sigut sempre prou clara, la d'Esquerra Unida també, el que no han sigut tan clars sòn els que tenien l'area per executar aquest tema.

De totes maneres, penso que tant Ajuntament com Consell s'han de possar a fer feina, i delimitar el camí, el el cas del tram de l'empeltada, si miram el cadaste, la delimitació queda prou feta i senzillament se tracta de executar-la.

Per altra banda ni amb el conveni fantasma de Miquel Angel Borras (no va ser aprovat pel Consell ni publicat al BOIB), ni per desafectació, ni per desus, aquest camí ha deixat de ser píblic, aixì que cap particular pot tancar-lo.

Salut i branca.

 

Reflexions

PSM Pollença | 25/03/2009, 09:25

Supos que per la mateixa regla de tres, tant EU com PSM com ERC com PSOE, que son socis de UM al Consell, que du carreteres, també son còmplices d'un equip de govern -del Consell- que permet camins tancats. Per tant TOTS aquests haurien de reflexionar-hi un poc.

Sembla que només alguns partits hem d'esser responsables del que feim, del que no feim, del que fan els altres i del que no fan els altres...i amb un regidor de 10.

 

camins

camins | 25/03/2009, 09:15

Desprès de 5 anys de denúncies, era l'única manera de mirar de fer reaccionar les ionstitúcions, i el què ès totalment incorrecta ès tancar un camí públic, com la carretera vella de Lluc que va ser feta per la diputació provincial l'any 1916 amb doblers de tots els ciutadans, PEr altra banda hi ha un decret de batlia de 25 de Maig de 2006 que obliga a obrir al propietari de la finca i de la barrera, que no propietari del camí.

Salut i branca.

 

Re: Vergonya cavallers, vergonya.

Exvotant | 24/03/2009, 21:20

No serà la més correcte, però si la més efectiva.

I si, crec que l'ajuntament té part de culpa en això del tancament de camins. I el PSM n'és còmplice de l'actual equip de govern tancador de camins.

Tal vegada hauria de reflexionar-hi un poc.

 

BARRERES

Guillem | 24/03/2009, 09:01

Tal vegada no sigui aquesta la forma més correcte de fer les coses.

 

Això s'anima.

Joan Ramon | 23/03/2009, 21:37

Priemr m'alegra veuré auqest ariticle, i esper que la moció al plenari surtí endavant.

Dir que estic d'acord amb ropit, a aquest punt conflueixen camí i carretera vella de Lluc.

Del tema de la denúncia per robo, bé, dir que ès mès que curiosa, i supos que tots els aficionats al senderisme, bicicleta, cavall... haurem de demanar indemnitzacions per els 5 anys que ens ha priivat el propietari de la barrera de transitar per un camí públic.

Salut i branca.

 

Barreres

Ropit | 23/03/2009, 21:01

En el punt on hi havia les barreres conflueixen dos camins, la carretera vella i el camí vell de Lluch, per tant vergonya pel Consell i per l'Ajuntament. No donem la culpa sempre als altres.

 

Acció

Jordi | 23/03/2009, 20:35

Enhorabona a tots aquells que defenses el patrimoni públic, la seva tasca reverteix en una millor qualitat de vida de tots els ciutadans.

Enhorabona!!!!!!!!

 

Especulador?

toni | 23/03/2009, 15:02

Molt de morro aquest morro, java ser ellque va destrossar gotmar, i ara ens vol fotre un camípúblic?

 

camins

camins | 23/03/2009, 14:55

Des de les diferents asiciacions presentarem una denúncia al propietari de la barrera,araque sabem qui ès, per reclamar els perjudicisd 'aquests 5 anys de no poder transitar per una via publica.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb