"El Castell Digital" MÉS per Pollença


Agrupació Local de MÉS per Pollença, Eu Moll i Cala Sant Vicenç
Pàgina de l'agrupació local de MÉS per Mallorca en la que us convidam a participar de manera oberta, fent suggerències, aportacions i demandes.
Per contactar al regidor o representants del partit : mesperpollenca@gmail.com

A Pollença també volem veure TV3 (i no un succedani)

psm-pollenca | 03 Juny, 2009 14:42 | meneame.net facebook.com google.com twitter.com

 

El PSM-EN insta a ERC i al PSC a fer gestions perquè TV3 compri els drets d'emissió a Balears

 Els nacionalistes consideram que Esquerra no pot permetre que TV3 renunciï a la seva vocació d'emetre un mateix senyal per al conjunt dels Països Catalans

 Davant les declaracions del conseller de Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues (PSIB-PSOE), en què ahir assegurava que el problema de la substitució del senyal de TV3 a les Illes Balears pel de TV3CAT és la falta de voluntat de TV3 de comprar els drets d'emissió de determinats productes (bàsicament la producció aliena, és a dir, pel·lícules i sèries de ficció); davant les declaracions de Pep Alcover, conseller del Consell d'Administració de l'EPRTVIB (IB3) pel PSIB-PSOE, qui va afirmar ahir que la substitució de TV3 per TV3CAT "no és una bona solució"; davant les declaracions d'Ignasi Llorente, portaveu de l'executiva nacional d'ERC, qui va demanar ahir que TV3 "compri els drets de determinades emissions per arribar als onze milions d'espectadors dels territoris de parla catalana" i va instar a TV3 a "col·laborar amb IB3":

El PSM-EN insta a ERC i al PSC a fer les gestions necessàries a través del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat (gestionat per ERC) i a través de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (en especial, del president del consell de govern d'aquest ens, Albert Sàez) perquè TV3 compri els drets d'emissió per a les Illes Balears d'aquells productes, com ara les pel·lícules i les sèries de ficció, que permetin emetre TV3 a les Illes Balears íntegrament i amb total normalitat.

El PSM-EN considera que ERC no pot permetre que TV3 renunciï a la seva vocació d'emetre un mateix senyal per al conjunt dels Països Catalans, i reitera la voluntat que les emissions de TV3 arribin a les Illes Balears amb la mateixa normalitat amb què han arribat des dels anys 80, així com la voluntat que l'oferta de televisió en català al nostre país sigui el més ampla possible.

Article de Vicenç Partal a Vilaweb: "Sort que són dels nostres"

Notícia del Balears:"El canvi de senyal preocupa els impulsors de TV3 a les Illes"

 

Comentaris

 

dubte eleccion europees

jaume | 05/06/2009, 11:24

Gràcies per l'explicació Tomeu, tot aclarit.

Salut

 

INICIATIVA INTERNACIONALISTA

INICIATIVA INTERNACIONALISTA | 05/06/2009, 11:17

Per fer-se sentir aquestes eleccions, la veu d'esquerres dels pobles sense estat d'Europa: INICIATIVA INTERNACIONALISTA

 

PSM i Europees

Tomeu Cifre (portaveu grup municipal PSM) | 05/06/2009, 11:13

El PSM dona suport a la candidatura "Europa del Pobles-Verds", ja que des que es va començar a gestar varem fer passes i recollir suports per formar-ne part (amb el BNG, Aralar, ChA i ERC), i compartim al 100% els plantejaments polítics que defensen.
Finalment no en formàrem part perque ERC-Balears va imposar unes condicions inassumibles que ja hem explicat en altres articles (pitja l'enllaç en el nom). Davant això vàrem decidir no presentar-nos a les eleccions dins cap altre coalició i donar suport extern a aquesta (tot i la mala jugada d'algun dels seus membres).

Alerta ! L'Entesa Nacionalista no s'hi presenta (Entesa Nacionalista és la "marca" del PSM, més ben dit, el nostre soci, a Eivissa: PSM-EN significa Partit Socialista de Mallorca+Partit Socialista de Menorca+Entesa Nacionalista d'Eivissa), qui s'hi presenta és Entesa per Mallorca, escissió del PSM del 2007 arran de la creació del BLOC, partit que s'ha coaligat amb el PSOE a certs pobles, amb UM a altres(amb càrrecs institucionals) i ara amb ERC a Balears.

Per tant això és tot, el PSM dona suport a aquesta candidatura, pero com sempre, els nostres militants i simpatitzants tenen llibertat de vot. El que és clar és que volem opcions nacionalistes, d'esquerres i ecologistes, "Europa dels Pobles" és una opció, pero en hi ha d'altres.

 

dubte eleccion europees

jaume | 05/06/2009, 10:02

Avui, darrer dia de campanya, acab de rebre un fulletó on el PSM insta a votar a la cadidatura "europa pels pobles-vers". La meva pregunta és perquè el PSM no forma part d'aquesta candidatura i en canvi demana el seu vot?.
I l'altra és que curiosament el fulletó està signat (el logo em refereix, ja que no hi ha cap signatura)
també per Entesa Nacionalista que si que es presenta i per tant lògicament ha de demanar el vot.

Algú em pot resoldre aquest dubte, abans de la jornada de reflexió, i dir-me si realment aquesta consigna està avalada pel PSM i perquè???,

Salut,

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
Powered by LifeType - Design by BalearWeb